You are here:

Ontdek het bij Curio

Bij Curio geven we je de ruimte om te ontdekken hoe dingen werken, maar ook waar je talenten liggen en wat voor jou de beste manier van leren is. In een omgeving waar jij je thuis voelt. Of je nou 10 bent of 67, je kunt het allemaal worden bij Curio. 

Achtergrond Ontdek Hoe Het Werkt

Ontdek wat bij je past

Natuurlijk wil je graag weten welke school of opleiding bij je past. Dit jaar kan dat zowel online als fysiek op onze locaties. Maak kennis met onze vmbo- en mbo-scholen. En ontdek het ruime aanbod in onderwijs voor volwassenen (LLO). We houden altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo kun jij veilig en vertrouwd uitzoeken waar jij jouw talenten kunt laten groeien.

Maak kennis met onze vmbo-scholen

Benieuwd naar onze vmbo-scholen? Kom dan kennismaken. Er zijn allerlei manieren om onze scholen te leren kennen. Zowel online als op de scholen zelf. Volg een interactieve rondleiding of meld je aan voor een vip-rondleiding op school. Bekijk online voorlichtingspresentaties en vraag de schoolbrochure aan. Bij een aantal scholen kun je je aanmelden voor Kom proeven en beleven. Tijdens deze speciale middag of avond volg je mini-lessen en kom je alles te weten over het gebouw, samen met je ouders. Het kennismakingsaanbod is per school verschillend. Klik op de link hieronder en ontdek het aanbod van jouw favoriete school.

Ontdek Vmbo

Kies je mbo-opleiding

Weet je al precies wat je wilt gaan doen? Of heb je nog geen idee welke opleiding bij je past? Waar je ook staat, wij zijn er om je te helpen. Dit jaar kies je een studie zoals het jou uitkomt. Online of op locatie. Oriënteer je met onze voorlichtingen. Meld je aan voor één van de webinars. Loop een dagje mee. Bezoek de open dagen of chat met studenten. Je ontdekt het bij Curio.

Ontdek Mbo

Onderwijs voor volwassenen

In deze snel veranderende tijd is bijscholing en omscholing belangrijker dan ooit. Curio zet hier sterk op in en breidt de komende tijd haar aanbod voor volwassenen uit. Naast volledige mbo-opleidingen bieden we ook korte cursussen en trainingen voor mbo-certificaten aan. Voor iedereen die zich een leven lang wil ontwikkelen.

Ontdek Llo

Beroepsopleider van de regio

Onze docenten leiden studenten op die het meeste uit zichzelf willen halen. Deze talenten, van jong tot oud, kunnen zo aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in onze regio. Wij zijn Curio. De beroepsopleider van de regio.