You are here:

Uitnodiging ‘Logistiek Vooruit’ voor iedereen in West-Brabant die wil werken

Heb je geen werk en zie jij een baan in de Transport & Logistiek wel zitten? Maar heb je daar geen opleiding of ervaring in? Kom dan naar één van de bijeenkomsten bij Curio waar je in een simulatiecentrum kunt zien wat het werk inhoudt. Zo kom je er snel achter of het iets voor je is. Het is vrijblijvend en kost je niets. 

Dit gaan we doen
We dompelen je in een uur tijd onder in de wereld van Transport & Logistiek. Werkgevers en opleiders vertellen een verhaal, je neemt zelf een kijkje achter de schermen met een Virtual Reality bril en je komt erachter welke opleidingen en banen er zoal bij jou in de buurt zijn. Na deze bijeenkomst ga je naar huis met een duidelijk beeld van het werk en weet je misschien al of het iets voor je is. Het leuke: als je écht wilt en bereid bent om er ook bij te leren, dan doen we er alles aan om je die gewilde baan te bezorgen. Zonder dat je daar iets voor hoeft te betalen.

Hier doen we het voor
Werkgevers staan te springen om extra personeel. Jij gaat maar al te graag aan de slag. En wij zijn er om meer mensen aan het werk te brengen in West-Brabant.

Datum, tijden en aanmelden
We organiseren bijeenkomsten in Bergen op Zoom en Breda. Uiteraard volgens de corona richtlijnen van het RIVM. Kun je niet op de ene datum, dan kies je gewoon voor een andere. Geen punt. Dus geef je voorkeursdatum en naam door aan jouw contactpersoon. Vermeld daarbij tevens een telefoonnummer dat we in geval van calamiteiten kunnen bellen tijdens deze bijeenkomst.


Dinsdag 30 juni - Curio Breda - Wilhelminasingel 33 - 9.00-10.00 of van 10.30-11.30
Donderdag 2 juli - Curio Bergen op Zoom - Nobellaan 50 - 9.00-10.00 of van 10.30-11.30

Logistiek vooruit wordt georganiseerd in samenwerking met Curio, Participeren Loont en WSP West Brabant.