You are here:

Terugblik op de Roparun: Een bijzondere doorkomst bij Curio prinsentuin Andel

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Roparun plaats, een estafetteloop om geld op te halen voor de verbetering van de levenskwaliteit van mensen met kanker. Dit jaar kwam de route voor het eerst door Altena, waarbij het team van Curio prinsentuin Andel een belangrijke rol speelde.

Een bijzonder moment

Met ruim 40 teams op de route was de doorkomst bij Curio prinsentuin Andel speciaal. Bij de eerste doorkomstlocatie was er een moment van bezinning in de ‘Memory Lane’, waar teams even stil konden staan bij degenen die strijden of hebben gestreden tegen kanker.

Roparun Memory Lane 2024

Dwars door de school

Na dit emotionele moment trok de stoet van lopers, fietsers en motoren dwars door de school. Dit zorgde voor een unieke sfeer van saamhorigheid en feest.

Drie dagen inzet

Onze collega's van Curio prinsentuin Andel hebben zich drie dagen lang ingezet voor dit goede doel. Roparun Team 75, De Buitenbeentjes uit Andel, doet sinds 2005 mee aan de Roparun en heeft vele routes succesvol afgelegd.

Dankbaarheid en trots

De deelname van Curio prinsentuin Andel aan de Roparun was een groot succes en heeft niet alleen bijgedragen aan de gezamenlijke missie om geld op te halen voor palliatieve zorg, maar heeft ook Curio weer goed op de kaart gezet. De doorkomst door de school en de Memory Lane blijven bijzondere herinneringen, en we zijn enorm trots op de betrokkenheid van onze collega’s van Curio prinsentuin Andel.

We kijken uit naar de volgende editie van de Roparun!

Roparun 2024 Curio Prinsentuin Andel

Bekijk hier een video van de Roparun van de kas naar de school.

Lees ook