You are here:

Mobiele werktuigen via een digitale beursstand

De Agro Techniek Holland beurs is normaal gesproken hét event om scholieren kennis te laten maken met mobiele techniek in het groene domein.
Omdat het fysieke ATH beursbezoek dit jaar niet door kan gaan heeft onze branche-partner Tech In Motion voor de geïnteresseerde scholen dit jaar iets speciaals ontwikkeld!

Een virtuele beursstand vol voorlichtingsmateriaal, filmpjes en informatie. Maar dat is niet alles, het is 10 en 11 maart mogelijk om live via Teams met de hele klas in te loggen en eens live te praten met professionals uit het veld of een kijkje te nemen in de werkplaats. Én er zijn levensechte 3D modellen te bewonderen van tracktoren en graafmachines in virtual reality die de leerlingen met hun mobiel kunnen bekijken. Of test de technische kennis met de hele klas tegelijk en zie hoe je scoort tegens andere scholen. 

 

Geïnteresseerd in een online bezoek? Laat het nu vast weten en team TIM zorgt in overleg voor de reservering van een slottijd voor een bezoek met de hele klas. 

 

Mail de voorkeur voor de dag naar overeem@fedecom.nl.  

TIM

Een toekomst van studeren en werken in een wereld vol unieke machines die steeds meer kunnen en steeds slimmer worden? Jij houdt die toekomst in beweging met mobiele techniek. Een vakgebied waarbij je hersens samen met je handen het voornaamste gereedschap worden. Om de toekomst groener, duurzamer en innovatiever te maken. Het is aan jou.

 

 

De vrijheid en de afwisseling zijn het mooiste van het vak.

Tim is het grootste landelijke netwerk en hét kenniscentrum voor mobiele technologie & innovatie. En Tim deelt die kennis graag. Onderwijsinstanties werken samen met Tim om aan de innovatiebehoefte van de branche te kunnen voldoen. Hiervoor zet Tim zich in als verbinder tussen organisaties als Fedecom, BMWT, Stichting KOM, Bouwend Nederland en vijftien onderwijsorganisaties. Zo zorgt Tim voor een nieuwe lichting enthousiast, technisch en vakbekwaam talent. Daarnaast zorgt Tim dat bedrijven in mobiele techniek up-to-date blijven en zo voorop kunnen blijven lopen in Europa.