You are here:

Bijzonder studentenproject als succeswens eindexamens

Deze week startten de centrale eindexamens van het v(mb)o. Curio-mbo-studenten bedachten een bijzondere actie om de Curio-vmbo-leerlingen succes te wensen in deze rare tijd. Ze ontworpen zelf een kaartje én een mondkapje en verzonden deze per post in de meivakantie.

Foto's Nieuwsbericht
Studenten Cézanne, Dagmar en Dani met het mondkapje
Het leuke aan dit project is dat het ook echt wordt uitgevoerd. Je eigen ontwerp in handen is heel erg tof.
Dani, student Creatieve Industrie

Post voor alle nieuw aangemelde Curio-studenten

Niet alleen Curio-eindexamenleerlingen ontvingen een mondkapje. Alle aangemelde Curio-studenten voor schooljaar 2021/2022 ontvingen deze post. Zo ook leerlingen van andere vo-scholen

Foto's Nieuwsbericht2
Bijbehorende kaart

Eigen ontwerpen

Een aantal studenten van de opleiding ‘Creatieve Industrie’ kwam met een eigen ontwerp. Samen met Curio- ambassadeur Demi werd een winnaar uitgeroepen. Dit mondkapje werd gedrukt in drie verschillende kleuren. Studenten van de opleiding ‘Marketing en communicatie’ hebben het bijbehorende kaartje gemaakt.

 

Met verschillende studenten een gezamenlijk project afronden is natuurlijk heel erg leuk. De samenwerking, betrokkenheid en creativiteit leidt tot een mooi resultaat. Voor (toekomstige) studenten door studenten.
Joris Peeters, onderwijsmanager economie en ondernemen, is er trots op dat verschillende Curio-opleidingen elkaar opzoeken

Uitslag centraal examens

Een spannende tijd voor alle examenleerlingen. Op 10 en 16 juni komt de examenuitslag voor het vmbo. Wij hopen dat bij heel veel leerlingen de vlag uit kan.

Ook namens de ontwerpers van de kaart (Martijn en Dalel) en mondkapje (Dani) wensen wij alle examenleerlingen veel succes!

 

 

3 (1)
Curio ambassadeur Demi

Lees ook