You are here:

“Ik let beter op, want er is meer uitdaging en dan gaan mijn cijfers omhoog”

Bij het laatste Z!O-thema hebben de leerlingen gewerkt aan het thema structuur. Mishlenah heeft bij dit project in het evenemententeam gezeten. Mishlenah mocht de naam van het evenement bedenken: Bonbini Summerfare. Ze heeft hiervoor gekeken naar haar tweede taal. Bonbini betekent “welkom” in het Antilliaans. Mishlenah vertelt graag hoe zij Z!O ervaart.


“Ik heb door mijn rol in het evenemententeam ontdekt dat ik het leuk vind om mensen aan te sturen. En om mensen een taak te geven zodat alles op tijd af is. Dit project was een toffe uitdaging.

Ik vind het goed dat alle vakken samenkomen. Want dan zie je de verschillen en overeenkomsten in de lesstof. En welk vak leuk of minder leuk is. Het is leerzamer. Het is leuk om bij de eindopdracht alles bij elkaar te hebben. De lesstof wordt langer behandeld omdat alles samenhangt. En dan onthoud je het beter. Ik let beter op, want er is meer uitdaging, en dan gaan mijn cijfers omhoog. Z!O is uitdagend. En ik besef nu ook waarom school belangrijk is.

Het werken in groepjes was erg gezellig. Ook leer je met wie je goed of minder goed kunt samenwerken. De andere leerlingen uit het groepje komen uit andere klassen. Zo leren we elkaar beter kennen als persoon. Heb je je werk op tijd af, dan krijg je ruimte om andere dingen te leren. Dan heb je extra tijd om te laten zien wat je kunt.”

Lees ook