You are here:

Feest! Johan Cruyff College Roosendaal bestaat 14 jaar

Het Johan Cruyff College Roosendaal bestaat dit jaar veertien jaar. Veertien was hét cijfer van voetballegende Johan Cruyff. Om dit jubileum te vieren organiseert de school op 6 en 7 april leuke activiteiten voor de docenten en studenten van alle Johan Cruyff Colleges en Academies in Nederland.

Header Uit Email

Veertien jaar geleden is het Johan Cruyff College gestart als school in Roosendaal. Een mooie mijlpaal en reden voor een feestje. Daarom hebben Herman Kruis, directeur van JCC Roosendaal, en drie studenten van de opleiding sport en coaching (Max Goris, Megan van Vught en Sjard van Schie) een mooi programma samengesteld. Op 6 april worden voor studenten van het Johan Cruyff College Roosendaal allerlei clinics georganiseerd. Het echte evenement vindt plaats op 7 april in theater De Kring in Roosendaal. Aansluitend is er een lunch. Voor studenten en docenten van alle Johan Cruyff Colleges en Academies zijn er in de middag interessante workshops georganiseerd. De avond wordt afgesloten met een reünie in Playdome.

Johan Cruyff College Roosendaal event in De Kring

Op 7 april vindt het Johan Cruyff College Roosendaal event plaats in theater De Kring in Roosendaal. Speciaal voor het 14-jarige bestaan is er een mooi programma samengesteld. Het evenement wordt gepresenteerd door Koen Weijland. Koen is meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en de bekendste e-sporter in Nederland. Het thema van het event is leiderschapsstijlen. Boeiende sprekers vertellen in De Kring hun verhaal, zoals Chris Soels. Hij is voormalig semiprofbasketballer, directeur van Logica en medeschrijver aan het boek: Waarom doen mensen wat ze doen?

Workshops

Na het programma in De Kring zijn er voor studenten en docenten interessante workshops georganiseerd. Zij kunnen kiezen uit tien workshops, zoals ‘Wat doe je na je sportcarrière?’, ‘Sportfotografie’ en ‘Mediagedrag en social media’. De workshops vinden plaats op het Knipplein, de schoollocatie van het Johan Cruyff College Roosendaal.

Reünie in Playdome

Speciaal voor alle (oud) studenten en (oud) docenten van het Johan Cruyff College Roosendaal wordt er op 7 april ’s avonds een reünie georganiseerd. (Oud) klasgenoten en collega’s kunnen elkaar hier ontmoeten en kunnen deelnemen aan leuke activiteiten. Daarnaast kan er gedanst worden op de beats van DJ Jimmy.

Image00004
Max en Megan in theater De Kring