You are here:

Johan Cruyff College Roosendaal 14 jaar

Het is feest! Het Johan Cruyff College Roosendaal bestaat 14 jaar! Veertien, het legendarische nummer van Johan Cruijff. Daarom hebben we op donderdag 7 april een prachtig event georganiseerd over leiderschapsstijlen in de sport. Voor alle studenten van de Johan Cruyff Colleges en Academies in het land zijn er aansluitend interessante workshops. En ’s avonds is er een reünie, waar voormalige en huidige studenten van het Johan Cruyff College Roosendaal elkaar kunnen ontmoeten.

Header Uit Email

Het 14-jaar Johan Cruyff College Roosendaal event

Het 14-jaar event vindt op donderdag 7 april plaats in theater De Kring Roosendaal. We hebben een interessant programma over leiderschapsstijlen.

Dagvoorzitter is Koen Weijland. Hij is meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en de bekendste e-sporter in Nederland. In 2016 tekende hij als eerste ooit een contract als e-sporter bij een voetbalclub, namelijk bij AFC Ajax. Hij presenteerde bij KRO NCRV het programma ‘Heibel langs de lijn’ en is vaak te zien als commentator bij FOX Sports en als analist bij de eDivisie.

Let op: Er is iets gewijzigd in het programma.
Vanwege voetbalsucces kan Toon Gebrands op 7 april helaas niet aanwezig zijn. PSV staat in de kwartfinale van een Europees toernooi en speelt dan in het buitenland. In zijn plaats komt Chris Soels vertellen over mensgericht leiderschap. 

Reünie Johan Cruyff College Roosendaal

Kom je ook naar de reünie? We heten alle huidige en oud studenten van het Johan Cruyff College Roosendaal van harte welkom op donderdag 7 april. Een reünie met mooie ontmoetingen, leuke activiteiten en muziek. De reünie vindt plaats bij Playdôme Roosendaal, waar je mee kan doen met activiteiten, zoals bowlen. Heb je contact met andere oud-studenten? Nodig ze dan ook uit om te komen.

Datum: Donderdag 7 april
Tijd: 19.30-23.00 uur
Locatie: Playdôme Roosendaal, De stok 3 in Roosendaal

 

 

Workshops voor studenten

Speciaal voor alle studenten van de Johan Cruyff Colleges en Academies bieden we 10 interessante workshops aan. Docenten kunnen zich ook opgeven voor de workshops. Na afloop van het programma in De Kring Roosendaal worden jullie verwacht op Knipplein 11 te Roosendaal voor een lunch en het volgen van twee workshops. Meld je aan en geef je naar welke twee workshops jouw voorkeur naar uit gaat. Het programma duurt tot ca. 15:00 uur.