You are here:

Horeca, food en hospitality

Mensen heerlijk laten genieten van hun dagje uit. Daar draaien horeca en recreatie om. Dit bereik jij als kok met smakelijke gerechten waar jouw gasten van smullen. Of met jouw gastvrije service die een lach op hun gezicht brengt. Of je zorgt met jouw talent voor organiseren dat mensen een fantastische vakantie hebben. Geef jij gasten een ervaring om nooit meer te vergeten?


Hospitality En Management 2

Horeca

Niveau 2, 3, 4
Bergen op Zoom, Breda
Werkgebieden
  • Hotels
  • Restaurants
  • Eetcafés
  • Detailhandel
  • Zorg

Kies je voor horeca dan kies je voor gastvrijheid. Jij maakt het gasten graag naar hun zin. En wanneer zij iets vragen, regel jij het. Je leert planningen maken en bent het aanspreekpunt voor de keuken en bediening. De avond verloopt goed en gezellig dankzij jou. Je krijgt training van de allerbeste en ervaart de wereld van events. Dit leer je allemaal in het 1e jaar. Daarna maak jij een keuze uit verschillende opleidingen. Wat het beste bij jou past en waar je goed in bent. Daar ga jij je op focussen de andere jaren.

Travel En Leisure 2

Toerisme

Niveau 3, 4
Bergen op Zoom, Breda
Werkgebieden
  • Vakantiepark
  • Hotelreceptie
  • Reisorganisatie
  • Camping
  • Attractiepark

Jouw hart gaat sneller kloppen als je naar het buitenland mag. Of een Nederlands vakantiepark. Werken in toerisme is jouw droom. Combineer te gekke plekken met blije mensen. Gasten op vakantie worden enthousiast van jouw animatieteam. En door jouw gastvrijheid bij de receptie. Je adviseert gasten met plezier over de beste reizen. En welke uitstapjes leuk zijn voor vriendengroepen, stelletjes of een gezin. Leer dit allemaal bij de opleidingen over travel, leisure en hospitality.

Hospitality Management

Hospitality en management

Niveau
Werkgebieden
  • Hotels
  • Restaurants
  • Eetcafés
  • Detailhandel
  • Zorg

Kies je voor gastvrijheid en management dan kies je voor gastvrijheid. Jij maakt het gasten graag naar hun zin. En bij een vraag, regel jij het. Je leert planningen maken en bent het aanspreekpunt voor de keuken en bediening. De avond verloopt goed en gezellig door jou. Je krijgt tijdens de opleiding training van de allerbeste en ervaart de wereld van events. Dit leer je allemaal in het eerste basis jaar. Daarna maak je een keuze voor een opleiding.