You are here:

Fashion en uiterlijke verzorging

Hmm, past een rode broek bij een roze top? Daar heb jij wel een antwoord op. Jij voelt je namelijk helemaal thuis in de wereld van de mode. Misschien vind je kleding minder leuk, maar heb je meer met uiterlijke verzorging. Nagels lakken, make-up opdoen of haren knippen: door jou zien mensen er prachtig uit. Ontdek alle opleidingen in fashion en uiterlijke verzorging.


Tijdens de opleiding fashion vind je een goede stageplaats door onze contacten met modebedrijven in Nederland en het buitenland.

Fashion

Niveau 4
Breda
Werkgebieden
  • Ontwerpstudio
  • Hoofdkantoor van een modemerk
  • Confectiebedrijven

Jij weet jouw kleding perfect met elkaar te matchen. Het liefst zou je het zelf ontwerpen. Dat kan met een opleiding in fashion. De start van een mooie carrière in de modewereld. Jij bent elke dag met kleuren, stoffen, fournituren en modellen in de weer. Jij bent creatief, commercieel en hebt een oog voor trends. Ga na de opleiding werken als Fashion Designer. Of Fashion Product Coordinator.

De kappersopleiding volg je op niveau 2, 3 of 4.

Kapper

Niveau 2, 3, 4
Breda, Roosendaal
Werkgebieden
  • Kapsalon

Jij vertrouwt je kapper volledig. Je gaat erheen voor een nieuwe haarstijl. Een nieuwe kleur of andere professionele haarbehandeling. Dat wil jij ook voor mensen doen. Klanten adviseren over de juiste haarverzorgende producten en goede stylingproducten. Volg de kappersopleiding bij Curio. Maak iedere dag klanten mooier. Bied gezelligheid en haal het beste van jezelf naar boven. Dat kan met een van de kappersopleidingen bij Curio.

De opleiding schoonheidsspecialiste is niveau 4.

Schoonheidsspecialist en Pedicure

Niveau 3, 4
Breda
Werkgebieden
  • (Eigen) schoonheidssalon
  • Beautycentre
  • Wellnesscentre

Jij wordt gelukkig als jij vriendinnen kan opmaken. En je maakt van je eigen nagels een kunstwerk. Met de opleiding tot schoonheidsspecialiste kan je dit dagelijks doen. Jij laat klanten zich mooier en beter voelen na de behandeling. En kunt basis- en specialistische behandelingen uitvoeren op het gezicht en lichaam. Daarnaast kun je ook visagie, nagelstyling en pedicurebehandelingen geven. Jij weet de klant zich tiptop te laten voelen. Dit doe je in je eigen praktijk. Of je gaat werken bij een beauty- of wellnesscentre.