You are here:

Economie en ondernemen

Bij een succesvol bedrijf werkt iedereen goed samen. De secretaresse plant nooit dubbele afspraken. De administratief medewerker zorgt dat iedereen netjes zijn loon krijgt. En de marketingafdeling bedenkt toffe reclames. Lijkt het je leuk om een belangrijk onderdeel te zijn van een bedrijf? Volg dan een opleiding in de economie en ondernemen.


Bedrijfsadministratie

Bedrijfsadministratie

Niveau 4
Breda, Roosendaal
Werkgebieden
  • Administratieve afdeling bedrijf
  • Overheid

Als bedrijfsadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de financiën binnen een bedrijf. Je zorgt voor de juiste weergave van de cijfers van bedrijven. Ook belastingzaken behoren tot je werkzaamheden. Belangrijke taken waarbij nauwkeurig werken een vereiste is. Je werkplek beperkt zich niet alleen tot je bureau. Je hebt ook contact met andere collega’s en bedrijven. Lekker afwisselend dus.

Business Services En Office Management 73

Business services

Niveau 2, 3
Roosendaal, Breda
Werkgebieden
  • Administratieve afdeling bedrijf
  • Overheid

Jij bent een echte duizendpoot op kantoor. Als assistent of medewerker zakelijke dienstverlening verricht je ondersteunende werkzaamheden voor het hele bedrijf. Je voert administratieve en secretariële taken uit. Je moet ook goed kunnen plannen en organiseren. Denk hierbij aan het opstellen van e-mails, plaatsen van bestellingen en het onderhouden van klantcontacten. Je bent behulpzaam en communicatief sterk. Geen dag is hetzelfde voor jou.  

Curio MBO Marketing&Communicatie 44

Zakelijke dienstverlening

Niveau
Werkgebieden
  • Administratie
  • Business services
  • Marketing en communicatie
  • Office- en management support
  • Recht, verzekeringen en hr

Op een kantoor is er elke dag veel te doen. Jij speelt daarbij een belangrijke rol. Je helpt klanten met hun vragen. Regelt een overleg voor de verkoopafdeling via Teams. Je bedenkt een opvallende social media campagne. Controleert de facturen. Of selecteert de juiste kandidaten voor een vacature. Al deze werkzaamheden vallen onder zakelijke dienstverlening. Ze zorgen er samen voor dat collega’s hun werk goed kunnen doen en klanten tevreden zijn.

In het eerste halfjaar volgen niveau 2 studenten een basisdeel. Studenten van niveau 3 en 4 volgen een gezamenlijk basisdeel. Daarna wordt gekeken op welk niveau ze met hun studie doorgaan. En of het gekozen profiel bij ze past.