You are here:

Techniek op Curio steenspil

In de bovenbouw kies je binnen het beroepsgerichte programma voor een van de twaalf leerroutes van Curio steenspil. In elke route ontdek je jouw talenten Bij techniek (profiel dienstverlening en producten) kun je uit de volgende drie leerroutes kiezen:

Gebouwde omgeving, interieur en design

Werk jij graag met je hoofd en met je handen? Dan is dit misschien jouw leerroute. We bereiden je voor op de traditione­le bouwberoepen. Maar ook op meer creatieve beroepen. Zoals ontwerper.

Transport en mobiliteit

Bij deze leerroute gaat het om vrachtvervoer. Niet alleen door vrachtwagens. Het gaat ook over transport over het spoor, water en door de lucht. Je leert veel meer dan alleen hoe je spullen van A naar B brengt.

Engineering en maintenance

Ben jij creatief, handig en los je graag problemen op? Dan past deze leerroute bij jou. Je leert alles over vernieuwende technieken. Bijvoorbeeld 3D printen, robotica en lassen in een virtual reality omgeving.

Profiel dienstverlening en producten

De leerroute Zorg en welzijn valt onder het profiel Dienstverlening en producten. Bekijk hieronder het filmpje en weet alles over dit profiel.