You are here:

Techniek op Curio steenspil

In de bovenbouw kies je binnen het beroepsgerichte programma voor 1 van de 12 leerroutes van Curio steenspil. In elke route ontdek je jouw talenten Bij techniek (profiel Dienstverlening en producten) kun je uit de volgende 3 leerroutes kiezen:

Mechatronica

Heb jij technisch inzicht? En lijkt het je leuk om zowel met software te werken als zelf te sleutelen? Dan is de leerroute mechatronica iets voor jou. Je leert hoe je machines automatiseert. En hoe je problemen in de industrie met bewegingsbesturing oplost.

Transport en mobiliteit

Bij deze leerroute gaat het om vrachtvervoer. Niet alleen door vrachtwagens. Het gaat ook over transport over het spoor, water en door de lucht. Je leert veel meer dan alleen hoe je spullen van A naar B brengt.

Engineering en maintenance

Ben jij creatief, handig en los je graag problemen op? Dan past deze leerroute bij jou. Je leert alles over vernieuwende technieken. Bijvoorbeeld 3D-printen, robotica en lassen in een virtual reality-omgeving.

Profiel dienstverlening en producten

De leerroute Zorg en welzijn valt onder het profiel Dienstverlening en producten. Bekijk hieronder het filmpje en weet alles over dit profiel.