You are here:

Economie en ondernemen

Economie en ondernemenWil jij een succesvolle ondernemer worden? Wil je je eigen bedrijf opzetten? Dan vind jij het vast leuk om te leren wat er binnen een bedrijf allemaal gebeurt. Je eigen product in de markt zetten? Je eigen website bouwen? Dan is economie en ondernemen de leerroute voor jou!

Curio Scala 82

Binnen de leerroute economie en ondernemen leer je alles over het verkopen van producten en diensten. Ook ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het opstarten en runnen van je eigen (online) winkel of bedrijf.

In de leerjaren 1 en 2 maak je kennis met de keuzemodule ondernemen tijdens de KOB-uren (Keuzemodules Onderbouw). Je gaat dan je eigen product ontwikkelen, je eigen logo maken, reclamemaken voor je bedrijf, een vakantiereis organiseren, je eigen minionderneming starten etc. Zo ontdek je wat je leuk vindt en kun je de juiste keuze maken voor een profiel in de bovenbouw.

Kies je in de bovenbouw voor economie en ondernemen, dan volg je dit profiel 2 jaar. Je gaat dan je eigen ondernemingsplan maken. We dagen je uit om ondernemende vaardigheden aan te leren en jezelf te motiveren om je talenten te ontdekken. Zo krijg je de inspiratie om je eigen toekomst te bepalen. Want uiteindelijk is iedereen ondernemer van zijn of haar toekomst. Maak van jezelf een échte ondernemer!