You are here:

Informatie en multimediatechnieken

Zit je op het niveau basis of kader van de bovenbouw? Dan kun je het profielvak informatie en  multimediatechnieken doen. We werken met het Adobe Creative Cloud-pakket, waardoor je vertrouwd raakt met programma’s die belangrijk zijn in de ICT of multimedia-industrie.

Curio Scala 56

Van 3D-printen tot programmeren, van het bewerken van foto's tot het monteren van video's. In dit profiel leren we je veel vaardigheden . Je ontdekt de kunst van communicatie die je kunst zien. Dat doe je met grafisch ontwerp. Je leert verhalen vertellen met bewegende beelden door video-editing en duikt in de wereld van webdesign en interactieve gebruikerservaringen met interactieve media.

Onze docenten staan klaar om je te coachen bij ieder project en alle opdrachten. Met hun kennis en ervaring bouw je aan een goede basis voor je toekomstige carrière. Binnen dit programma werk je aan echte projecten en pas je je kennis toe in praktijksituaties. Denk aan het ontwerpen van 3D-modellen voor printen, het schrijven van code voor interactieve multimedia, en het nog verder verbeteren van je foto- en videobewerkingstechnieken.

Bij het vak IMT krijg je theorie én praktijk. Dit kun je allemaal toepassen in de multimedia-industrie. Droom je van werken in de filmindustrie, game-ontwikkeling, grafisch ontwerp of een ander beroep in de multimedia? Met IMT op Curio scala ben je straks klaar voor een veelzijdige toekomst!