You are here:

Wet Natuurbescherming niveau 3, hercertificering

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 3 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Door het volgen van een bijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is je geheugen weer opgefrist en de licentie weer met 3 jaar verlengd. Zo blijf je een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Algemene informatie hercertificeringscursus wet natuurbescherming, niveau 3

Data:

De cursus start in het voorjaar 2024.

Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal, getuigschrift en een landelijk erkende licentie met het AOC Keurmerk.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Medewerkers, meewerkend voormannen, opzichters en uitvoerders in de gemeentelijke groenvoorziening, groenaannemerij en grond-, weg- en waterbouw.​
Door: Roland-Jan Buijs
Kosten: € 195,00 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De hercertificering wordt gegeven in 2 dagdelen van 3 uur.

Inhoud van de hercertificeringscursus wet natuurbescherming, niveau 3

Tijdens de hercertificering krijgen de deelnemers van een deskundige docent informatie over de actualiteiten op het gebied van wetgeving en gedragscodes, tevens wordt de kennis opgefrist. Tijdens de hercertificering is er gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen en om goede en slechte voorbeelden met elkaar te bespreken. Uiteraard worden er ook tips gegeven voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak in de praktijk.

Resultaat

Nadat de cursus met een voldoende is afgerond, ben je (weer) bevoegd en bekwaam om gedragscodes toe te passen in de praktijk. Je ontvangt de licentie van de AOC Raad met een landelijk erkend AOC Keurmerk. Dit keurmerk is 3 jaar geldig, in de laatste 6 maanden voor het einde van de certificering, moet je weer een hercertificering Wet Natuurbescherming niveau 3 te volgen.


Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.