You are here:

Wet Natuurbescherming niveau 1, hercertificering

Ben je in het bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 1 en is dit certificaat binnen 6 maanden verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren. Door het succesvol volgen van een bijeenkomst ontvang je een nieuwe licentie van AOC Keurmerk. Daarmee is de certificering weer voor 3 jaar verlengd. Zo blijft u een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Algemene informatie hercertificeringscursus wet natuurbescherming, niveau 1

Data:

De cursus start in voorjaar 2024, en wordt gecombineerd met de hercertificering deelnemers van niveau 2.

Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal, getuigschrift en een landelijk erkende licentie van AOC Keurmerk.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Medewerkers, meewerkend voormannen, opzichters en uitvoerders in de gemeentelijke groenvoorziening, groenaannemerij en grond-, weg- en waterbouw.​
Door: Roland-Jan Buijs
Kosten: € 100,00 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De hercertificering wordt gegeven in 1 dagdeel van 3 uur.

Inhoud van de hercertificeringscursus wet natuurbescherming, niveau 1

Tijdens de hercertificering krijgen de deelnemers les van een deskundige docent. Deze geeft informatie over de actualiteiten op het gebied van wetgeving en gedragscodes. Daarnaast zal de kennis worden opgefrist. Tijdens de hercertificering is er gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Zo kunnen er ook goede en slechte voorbeelden met elkaar worden besproken. De docent geedt ook tips voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak in de praktijk.

Resultaat

Nadat de cursus met een voldoende is afgerond, ben je (weer) bevoegd en bekwaam om de gedragscodes toe te passen in de praktijk. De nieuwe licentie ontvang je van de AOC Raad. Dit is een licentie met een landelijk erkend AOC Keurmerk en bijschrijving in het openbaar register. Deze licentie met het keurmerk is 3 jaar geldig. In de laatste 6 maanden voor het aflopen van je licentie, moet het licentie weer verlengd worden. Dit doe je door weer een hercertificering Wet Natuurbescherming niveau 1 te volgen.


Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.