You are here:

Plantenkennis Voor hoveniers en tuincentrum medewerkers

Speciaal voor hoveniers en medewerkers van een hoveniersbedrijf/tuincentrum verzorgen wij deze cursus plantenkennis. Deze cursus helpt je aan de nodige up-to-date kennis van verschillende plantensoorten.

Algemene informatie cursus plantenkennis

Speciaal voor hoveniers en medewerkers van een hoveniersbedrijf/tuincentrum verzorgen wij de cursus plantenkennis. Deze cursus helpt je aan de nodige up-to-date kennis van verschillende plantensoorten. Immers, beplanting vormt de basis van alle tuinen en plantsoenen en bepaalt voor de klant/bewoner in hoge mate de belevingswaarde van zijn/ haar woonomgeving. Goede plantenkennis is essentieel om planten te (ver)kopen, tuinen en plantsoenen aan te leggen en te onderhouden.

Data: De cursus wordt ingepland bij voldoende belangstelling.
Bijzonderheden: Deze cursus kan ook in company uitgevoerd worden als maatwerk binnen uw bedrijf. Zo wordt de inhoud optimaal afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag maken we graag een offerte voor u.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Speciaal voor hoveniers en medewerkers van een hoveniersbedrijf/tuincentrum verzorgen wij deze cursus plantenkennis.
Door: Professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen.
Kosten: € 325,00 per persoon (vrijgesteld van btw) inclusief koffie / thee, lesmateriaal, toetsing en getuigschrift.
Duur: De cursus wordt gegeven in 4 dagdelen van 3u.

Inhoud van de cursus plantenkennis

In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Herkenning/soortenkennis gangbare sortiment kruidachtigen, vaste planten, grassen;
  • Herkenning/soortenkennis gangbare sortiment houtachtigen, bomen, heesters, klim- en leiplanten;
  • Toepassing en gebruikswaarden;
  • Doelgerichte beheersmaatregelen

Curio beschikt over professionele docenten die werkzaam zijn in het bedrijfsleven of lesgeven op reguliere mbo-opleidingen. Ter ondersteuning wordt er gewerkt met een presentatie. Bij aanvang van de cursus worden naslagwerken uitgereikt.

Resultaat

Na de afloop van de training beschikt de deelnemer over up-to-date kennis van verschillende plantensoorten en de toepassing hiervan.

Bij goed gevolg wordt de cursus afgesloten met het getuigschrift ‘Plantenkennis voor hoveniers en tuincentrum medewerkers’. Tevens wordt er een pasje verstrekt met alle persoons- en cursusgegevens.

Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.