You are here:

Mollen- en woelrattenbestrijding

Sinds 1 juli 1996 is een licentie verplicht als u fosforwaterstof-houdende middelen wil gebruiken voor het bestrijden van mollen en woelratten. Deze cursus bereidt u voor op het examen waarmee u de licentie mollen- en woelrattenbestrijding kunt behalen.

Algemene informatie cursus mollen- en woelrattenbestrijding

Data:

De cursus start bij voldoende animo.

Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lunch, lesmateriaal, Curio certificaat en pasje van Bureau Erkenningen.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15, Breda
Voor: Deze cursus is bestemd voor iedereen die met behulp van middelen op basis van fosforwaterstof mollen en/of woelratten wil gaan bestrijden.
Door: Jan van der Graaff
Kosten: € 260,00 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De cursus wordt gegeven in 3 dagdelen. De eerste dag staat gepland van 9:00-16:00u en de tweede dag is 's ochtends het examen (9:00-12:00u).

Inhoud van de cursus mollen- en woelrattenbestrijding

In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Schadelijke organismen
  • De mol en methoden van bestrijding
  • De woelrat en methoden van bestrijding
  • Bestrijdingsmiddelen en veiligheidsaspecten
  • Fosforwaterstof-houdende middelen tegen mollen en woelratten

Resultaat

Na het behalen van het examen ontvangt u vanuit Bureau Erkenningen de licentie mollen- en woelrattenbestrijding (licentie 4) inclusief het pasje. De licentie is vijf jaar geldig, voor het verlengen van de licentie mollen- en woelrattenbestrijding dient u een verlengingsbijeenkomst van één dagdeel bij te wonen. Voor het bijwonen van een verlengingsbijeenkomst kunt u via de website van Bureau Erkenningen (www.erkenningen.nl) inschrijven voor de verlengingsbijeenkomsten die door Curio worden aangeboden.

Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.