You are here:

Spoedcursus: Werken in de keuken

Start jij binnenkort met een bijbaan of vakantiebaan in de keuken van een horecabedrijf? Wil jij gasten de lekkerste gerechten voorschotelen? Dan kunnen wij jou helpen met een spoedcursus 'Werken in een professionele keuken'. Zo ga je goed voorbereid van start.

Meer informatie over de spoedcursus Werken in de keuken

Data: maandag 5 en dinsdag 6 juli 2021
Wie: Iedereen die graag in de bediening wil werken en minimaal 18 jaar is.
Locatie: Curio, Markendaalseweg te Breda
Door: Team Hospitality Curio, hotelschool Breda
Kosten: Gratis
Duur: De cursus wordt verzorgd in een 2-daagse training op 5 en 6 juli aanstaande.

Start jij binnenkort met een bijbaan of vakantiebaan in de keuken van een horecabedrijf? Wil jij gasten de lekkerste gerechten voorschotelen? Dan kunnen wij jou helpen met een  spoedcursus 'Werken in een professionele keuken'. Zo ga je goed voorbereid van start.

Om ervoor te zorgen dat jij de gasten gaat verrassen met mooie smaakvolle gerechten, gaan wij jou de belangrijkste skills leren in een GRATIS 2-daagse training bij de hotelschool van Curio in hartje Breda.

Jij gaat de belangrijkste vaardigheden leren om met vertrouwen te kunnen gaan werken in de keuken.

Meld je aan bij Joan Adriaanse, projectmanager Bedrijfsopleidingen Curio via het volgende mailadres: j.adriaanse@curio.nl

De cursus wordt verzorgd op maandag 5 juli en dinsdag 6 juli.

Wij staan voor je klaar.