Wet Natuurbescherming niveau 2, hercertificering

Bent u in bezit van het certificaat Wet Natuurbescherming 2 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren! Door het volgen van een bijeenkomst kunt u een nieuwe licentie van AOC Keurmerk ontvangen. Daarmee is uw kundigheid weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar. Zo blijft u een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Aanmelden voor 1 juli, 2021

Data:

De cursus staat gepland op 14 oktober 2020, 25 november 2020, 6 januari 2021, 3 februari 2021 en 10 maart 2021 van 18:30-21:30u en wordt gecombineerd met deelnemers van niveau 1.

De data zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen.

Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal, getuigschrift en een landelijk erkende licentie met het AOC Keurmerk.
Locatie: Curio, Frankenthalerstraat 15 te Breda
Voor: Medewerkers, meewerkend voormannen, opzichters en uitvoerders in de gemeentelijke groenvoorziening, groenaannemerij en grond-, weg- en waterbouw.​
Door: Roland-Jan Buijs
Kosten: € 100,00 per persoon (vrijgesteld van btw)
Duur: De hercertificering wordt gegeven in 1 dagdeel van 3 uur.


Algemeen

Bent u in bezit van de licentie Wet Natuurbescherming 2 en is deze licentie (bijna) verlopen? Dan is het tijd om te hercertificeren! Door het volgen van een bijeenkomst kunt u een nieuwe licentie van AOC Keurmerk ontvangen. Daarmee is uw kundigheid weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar. Zo blijft u een expert op het gebied van de Wet Natuurbescherming.

Inhoud

Tijdens de hercertificering krijgen de deelnemers van een deskundige docent informatie over de actualiteiten op het gebied van wetgeving en gedragscodes, tevens wordt de kennis opgefrist. Tijdens de hercertificering is er gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen en om goede en slechte voorbeelden met elkaar te bespreken. Uiteraard worden er ook tips gegeven voor een zorgvuldige en efficiënte aanpak in de praktijk.

Resultaat

Nadat de cursus met een voldoende is afgerond, is de deelnemer (weer) bevoegd en bekwaam om gedragscodes toe te passen in de praktijk. U ontvangt een licentie van de AOC Raad met een landelijk erkend AOC Keurmerk. Dit keurmerk is 3 jaar geldig, tijdens de laatste 6 maanden van de huidige looptijd dient u weer een hercertificering Wet Natuurbescherming niveau 2 te volgen.


Wilt u een maatwerk cursus? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.

Wet Natuurbescherming niveau 2, hercertificering

Aanmelden voor 1 juli, 2021