You are here:

Curiofestival 6 oktober 2022

Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop bij de verschillende workshops. We delen onderwijservaringen en we bouwen een feestje. Ontmoet, ontdek en ontspan.

Ochtendprogramma:

Oostelijke Havendijk 1, Roosendaal

In de ochtend heb je volop keuze uit leerzame workshops en lezingen. Ook is er een informatiemarkt. Die geeft je een uitgebreid kijkje in de keuken van wat Curio zoal te bieden heeft. Wat te denken van Een Leven Lang Ontwikkelen en Muziek op School? Doe mee aan (maximaal) twee workshops uit het gevarieerde aanbod. Van Praktijkgericht onderwijs samen met studenten én werkveld (door collega Jolanda Aarden-van Hees) tot Gastvrijheid en hospitality binnen Curio (door Gert Postelmans) en van Projectonderwijs (door Nicole van Groningen) tot Schrijven voor social media (door Merel Janse). Of kom inspiratie opdoen tijdens de lezing van Amin Assad, Docent van het Jaar 2021, rechtendocent en schrijver van het boek ‘Alles voor jullie’. Hij neemt jullie graag mee in zijn visie: ‘Het fundament van goed onderwijs is dat je een band met studenten opbouwt.’

 

Middagprogramma:

Leisure Park, de Stok 12, Roosendaal

Samen zijn we één Curio. ’s Middags is het dan ook tijd voor ontspanning en ontmoeting. Klets bij met collega’s, waag een jump in het trampolinepark, geniet van de silent disco en swing mee op de muziek van DJ’s en partyband. Have FUN!

 

Curiofestival

Meld je aan voor het Curiofestival 2022

Helaas, zit het ochtendprogramma vol. Op advies van de brandweer en gemeente dienen wij ons te houden aan een vastgesteld limiet in verband met de veiligheid. Je kunt je nog wél aanmelden voor het middagprogramma.
Overige opmerkingen