You are here:

Curio helpt bij zoeken naar werk of opleiding

Samen Zoeken Naar Werk

 

In dit project werken we samen met

Beste oud-student van Curio,

Fijn dat je interesse toont om ons te informeren. Wij van Curio gaan samen met de gemeenten kijken of we jou kunnen helpen bij het vinden van werk of scholing/een opleiding. Samen kijken we dan wat die hulp precies in kan houden. Maar het kan ook zijn dat je geen hulp of informatie nodig hebt. 

Om dat te bepalen vragen we je eerst onderstaand stappenschema in te vullen. We nemen dan indien nodig en gewenst binnen 3 werkdagen telefonisch of per e-mail contact met je op. We bespreken dan je ingevulde stappen en polsen wat je wensen zijn.

We kunnen je daarna in contact brengen met iemand die je kan helpen met het zoeken naar  een vervolgopleiding. Dat kan aanvullend zijn op de studierichting die je hebt gedaan of misschien wel een heel andere richting. De duur van die opleiding of cursus kan variëren van een paar dagen, avonden of weken tot een aantal maanden. 

Het kan ook zijn dat  we je in contact brengen met een loopbaancoach. Samen met die persoon kijk je wat de mogelijkheden op werk zijn.

Hopelijk kunnen we samen met jou een succesvol traject opzetten en uiteindelijk jou op een passende werkplek laten komen. Heel veel succes. We nodigen je nu uit om het stappenschema in te vullen. Dit duurt maximaal 3 minuten.