You are here:

Curio helpt bij het zoeken naar werk of een opleiding

Samen Zoeken Naar Werk

Ben jij laatstejaars student, of oud-student van Curio?

Wij vinden het leuk om te horen hoe het met je gaat. Samen met de gemeente helpen we bij het vinden van werk, bijscholing of een nieuwe opleiding. Jij bepaalt of je hulp wilt en wat voor hulp.

Stappenschema

Om te kijken wat we voor je kunnen betekenen, vul je onderstaand stappenschema in. Daarna nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op om de antwoorden uit het stappenschema door te spreken. Samen bekijken we de wensen en wat de vervolg stappen zijn.

Vervolgopleiding

Misschien wil je een vervolgopleiding doen. We brengen je dan in contact met de juiste personen. Dat kan een aanvulling zijn op je studie, maar het kan ook een hele andere studierichting zijn. Hoe lang een vervolgopleiding duurt, verschilt per opleiding of cursus. Van een paar dagen, avonden of weken tot een aantal maanden of jaren.

Loopbaancoach

Een andere mogelijkheid is dat we je in contact brengen met een loopbaancoach. Samen met die persoon onderzoek je wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.

Jouw toekomst

Samen zetten we een succesvol traject op. Het doel is dat jij op een passende werkplek komt. Heel veel succes!

Vul je onderstaand stappenschema in? Dit duurt maximaal 3 minuten. Zo krijgen we een goed beeld van wat jij nodig hebt van ons.

Stappenschema

 

In dit project werken we samen met