210224 Corona Curio Coronaupdate 600X800px

Vanaf 3 maart meer fysiek onderwijs

Goed nieuws! Vanaf 3 maart wordt het zowel in ons voortgezet (middelbaar beroeps-)onderwijs als in ons mbo mogelijk om meer op school te zijn. Voorlopig zal dat zoveel mogelijk een dag per week zijn. De maatregelen van 1,5 meter afstand -ook onderling- en  het verplicht dragen van een mondkapje als je je verplaatst, blijven gelden. Uiteraard blijf je bij klachten thuis en laat je je testen. Ook bij een positieve testuitslag verwachten we dat je thuisblijft. Het afstandsleren gaat natuurlijk ook in de komende periode door. 

 • Filter op
 •  
  • Creatieve industrie
  • Fashion en uiterlijke verzorging
  • Groen en dier
  • Horeca, food en hospitality
  • Sport en bewegen
  • Techniek en gebouwde omgeving
  • Techniek en industrie
  • Techniek en technologie
  • Transport en logistiek
  • Veiligheid en defensie
  • Zorg en welzijn
  • Economie en administratie
  • Coronavirus
  • Logistiek en mobiliteit