In de Curio shop bestel je producten die studenten op de opleidingen maken. Je bestelt hier brood, gebak, bloemen, kant-en-klaar maaltijden en zelfs cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling of kapper. De studenten zorgen zelf voor het aanbieden en verkopen van de producten. Woon je in een straal van 2 kilometer rondom het centrum van Breda? Dan bezorgen we de producten met de bakfiets bij je thuis. Woon je verder weg? Geen zorgen! We hebben ook afhaalmomenten. 

Een kijkje achter de schermen

In deze video nemen we je mee op pad. We laten je zien hoe we bij de Curio shop te werk gaan.

Bestellen bij de Curio shop

Wil je ook één van onze Curio producten bestellen? Meld je dan aan voor de WhatsApp-groep. Je ontvangt dan een bericht met onze aanbiedingen. Daarbij vermelden we hoeveel het kost en wanneer het wordt bezorgd of opgehaald kan worden. Betalen kan per factuur of via de pin.

Let op! Gebruikers van deze groep ontvangen alleen berichten met aanbiedingen uit de Curio shop. Je kunt reageren op onze berichten. Deze zijn alleen voor ons als beheerder zichtbaar. Je nummer (zonder je naam) is wel zichtbaar voor de andere groepsleden. Ze kunnen je ook een privébericht sturen. Als je wilt, kun je zelf de groep op elk moment verlaten.

Aanmelden voor de WhatsApp groep doe je via de QR-code hierboven. Om de QR-code te scannen open je WhatsApp. Rechts bovenaan zie je 3 iconen. Klik op de eerste, de camera. Scan vervolgens de QR-Code.

Leren via een eigen webshop
Bij Curio is zoveel mogelijk levensecht. Bij de opleidingen in de sector economie en ondernemen doen we dat via een echte webshop: de Curio shop. Dat staat voor Studenten Hub Opleidingen en Producten. 

Wat verkopen we in de shop?
Curio is dé beroepsopleider van de regio. Dat betekent dat studenten bij veel opleidingen in de praktijk bezig zijn. Tijdens stage, maar ook op school. Zo maken studenten van de opleiding brood en banket dagelijks allerlei broodproducten en patisserie (gebakjes en gezonde zoete lekkernij). Bij bloem, groen en styling maken ze bloemstukken. De horecastudenten bereiden kant en klare maaltijden. En soepen komen van isk-leerlingen in de wereldkantine. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Onze studenten bieden deze producten aan en verkopen ze via de shop. Daarmee zijn we duurzaam bezig en hoeven we niks weg te gooien.

Hoe werkt het?
De shop heeft een boekings-, bezorg- en afhaalservice. Het doel van de shop is niet om winst te maken. Wel om gemaakte producten duurzaam te gebruiken. Tegelijk leren onze studenten het hele proces van bereiding, promotie maken, verkopen en het proces van verpakken, bezorgen en betalen. 

Meer informatie
Ook werken bij de Curio shop? Of andere vragen? Stuur dan een mailtje naar shop@curio.nl