Welkom in de onderwijsrestaurants van Bergen op Zoom

De horecastudenten van Curio heten u van harte welkom in brasserie In de Dikke Daan en restaurant Canise.  Iedere schooldag doen onze studenten er alles aan om onze gasten te voorzien van smaakvolle lunchgerechten en heerlijke diners. Alle maaltijden worden met zorg en aandacht bereid door onze koks in opleiding. En met een glimlach door onze horeca studenten uitgeserveerd.

Hero Boz

Onderwijsrestaurant Bergen op Zoom

Een unieke beleving 

Bij koud weer even bijkomen in een gezellige ambiance? In het zonnetje uitpuffen op een heerlijk terrasje? Brasserie In de Dikke Daan heeft het allemaal. Van een drankje, diverse belegde broodjes tot een uitgebreide lunch. Onze uitgebreide lunchkaart wisselen wij regelmatig af. Daardoor is onze lunch  altijd verrassend. Of geniet van een heerlijke 3-gangen lunch bij Brasserie in de Dikke Daan of Restaurant Canise.

Uitgebreid Dineren kan ook. Restaurant Canise opent haar deuren vanaf 18.00 uur voor een 4-of 5- gangen diner. 

U bent ons proefkonijn

In onze onderwijsrestaurants komen theorie en praktijk samen. Onze studenten staan samen met onze praktijkdocenten klaar voor onze gasten. Zo zorgen we ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Terwijl de studenten op de best mogelijke manier leren. Door te doen en te ervaren. Daarom bedanken wij u. Dankzij onze gasten leren onze studenten iedere dag weer een meer en doen zij praktijkervaring op.

 

 

Een kijkje in de keuken

De menu's bestaan uit de lekkerste gerechten die worden bedacht en bereid door onze studenten zelf.

Kijkje In De Keuken

Reserveren


bar BOZ


Openingstijden

Lunch

Maandag tot en met vrijdag.
Donderdag 12.00 uur tot 15.00 uur.
Vrijdag 12.00 uur tot 14.30 uur.

Diner

Maandag tot en met donderdagavond vanaf 18.00 uur.

Tijdens vakanties, feestdagen, examens en open dagen zijn wij gesloten.

Meeussenstraat

In onze restaurants leren studenten in de praktijk
Gast in het restaurant Canise

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Markendaalseweg 35
4811 KA  Breda

Bij Cico bevind zich in het centrum van Breda. Op loopafstand van de Ginnekenstraat en de Karrestraat. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Bij Cico is te bereiken met de meeste stadsbussen naar en door het centrum van Breda. Bus 1, 2, 4, 5, 6, 7, 9, 19, 115, 119, 311, 312, 316, 611, 612, 616 en 619 halte Centrum aan de Karnemelkstraat.

Parkeren

Parkeren kan helaas niet recht voor de deur maar er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, zoals de Q-Park Centrum aan de Markendaalseweg 62, ParkBee Jan van Polanenkade aan de Markendaalsweg 44 en de Parkeergarage Concordiastraat 13.