Horeca, Food en Hospitality

Masterclass Culinair; Wild gerechten
Laat u inspireren door onze topdocenten en topchefs die verbonden zijn aan de Cas Spijkers Academie.

Masterclass Culinair; Cuisson bereiding van vlees en gevogelte
Laat u inspireren door onze topdocenten en topchefs die verbonden zijn aan de Cas Spijkers Academie.

Workshop Koken met Bier
Ben jij een echte bierliefhebber en wil jij je kennis verbreden over de diverse bereidingstechnieken met bier en welke mogelijkheden er zijn om mooie gerechten met bier te creëren? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Workshop succesvolle sauzen
Ben jij een echte kookliefhebber en wil je graag de perfecte sauzen bij je gerecht serveren? In de workshop succesvolle sauzen, leer je wat de basis is van iedere saus en hoe je hier variaties op kunt maken. Ook kijken we naar de punten waar het mis kan gaan bij het maken van een saus en hoe je dat probleem weer oplost.

Spoedcursus: Werken in de bediening
Start jij binnenkort met een bijbaan in de horeca? Of zou je graag in de horeca willen werken? Wil jij het gasten naar de zin maken? Dan kunnen wij jou helpen met een spoedcursus gastvrijheid. Zo ga je goed voorbereid van start.

Spoedcursus: Werken in de keuken
Start jij binnenkort met een bijbaan in de keuken van een horecabedrijf? Wil jij gasten de lekkerste gerechten voorschotelen? Dan kunnen wij jou helpen met een spoedcursus 'Werken in een professionele keuken'. Zo ga je goed voorbereid van start.
- Vorige pagina
- 1
- 2
- 3
- 4