Over Curio steenspil

Bij Curio steenspil valt er veel te kiezen. Je kunt alle leerwegen volgen en we hebben alle profielen in huis. Met maar liefst 12 leerroutes is er altijd iets voor jou bij. Samen gaan we jouw talenten ontdekken en ontwikkelen.Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op school. Daarom is er aandacht voor wie je bent en wat je kunt. Met veel persoonlijke aandacht en in een rustige omgeving.

Bij ons draait het om jou. Wij bereiden je voor op een wereld die steeds sneller verandert. Dat doen we samen met het mbo en het bedrijfsleven uit de regio. Onze projecten zijn vaak voor én met het bedrijfsleven gemaakt. Je leert veel bedrijven en ondernemers uit de regio kennen. Aan het eind van je schooltijd ben jij klaar voor de toekomst.

Ons onderwijs

Curio Steenspil 112

Ga jij voor de populaire leerroute sport en veiligheid? Wie weet ga je later wel in de sport of uniformberoepen werken. Misschien wil je alles te weten komen over ziekte en gezondheid en kies je voor health en care. Of combineer sport en gezondheid en ga voor de leerroute lifestyle en bewegen.

Lees meer
Curio Steenspil 61

Werk met je handen en je hoofd in de actieve leerroute fashion en ondernemen. Misschien droom jij van een eigen bedrijf. Ga dan voor logistiek en ondernemen. Of leer allerlei activiteiten organiseren in de leerroute toerisme en ondernemen. Waar ligt jouw passie?

Lees meer
Curio Steenspil 53

Ligt jouw toekomst in de bouw? Of zou je ontwerper willen worden? Dan is gebouwde omgeving, interieur en design jouw leerroute. Of ga voor transport en mobiliteit. Je leert alles over vrachtvervoer over het spoor, water en door de lucht. Meer weten over vernieuwende technieken? Met de leerroute engineering en maintenance maak je kennis met 3D-printen, robotica en Virtual Reality-lassen.

Lees meer
Curio Steenspil 47

Ben jij creatief en gek op bloemen en planten? Ga dan voor de leerroute groen en design. Of leer hoe ons voedsel wordt gemaakt bij food en natural life. Op zoek naar wat meer avontuur? En dol op natuur en dieren? Dan is eco-business en wildlife de leerroute voor jou.

Lees meer
Curio Steenspil 101

Met 12 leerroutes valt er veel te kiezen. We laten je daarom vanaf jaar 1 al kennismaken met alles wat Curio steenspil in huis heeft. Twee uur per week ga je aan de slag in de praktijklokalen. Je ontdekt dan wat onze school te bieden heeft. Een stukje van je lestijd vul je helemaal zelf in. Dat noemen we Steenspiltijd. Kies voor een van onze 5 Steenspilklassen en ben bezig met wat jij leuk vindt. Ga je voor de sportklas? Of toch misschien voor de paardenklas? Jij mag kiezen.

Lees meer
Curio Steenspil 108

Curio steenspil is een middelbare school met de juiste begeleiding. Vanaf groep 8 tot je naar het mbo gaat. De mentor is er voor al jouw vragen. En die van je ouders. Je mag alles met hem bespreken. Heb je meer hulp nodig? Dan zoekt het ondersteuningsteam samen met jouw mentor een oplossing.

Lees meer

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?