Curio prinsentuin Andel

Leerwegen
Kenmerken

Over Curio prinsentuin Andel

Waar ben jij nieuwsgierig naar? Op Curio prinsentuin Andel ontdek je waar jij goed in bent en wat je leuk vindt. Je leert door te doen en te ervaren. Onze school is ruim opgezet, maar niet te groot. We kunnen je veel persoonlijke aandacht geven. En extra begeleiding als dat nodig is. In een veilige, mooie omgeving. Jij staat centraal.

Onze school biedt een brede basis. Wij zijn meer dan groen alleen. Na leerjaar 1 kies je de leerroute die bij jou past. Bijvoorbeeld Groen en techniek, Voeding en gezondheid, Creatief of Plant en dier. Kies daarnaast in jaar 4 nog meer vakken die jij leuk vindt. Zoals het houden van dieren, bakkerij, podium of sport. Je leert niet alleen in de schoolbanken, je bent ook actief bezig. Werk in de tuin, de keuken of het dierenverblijf.

Wij helpen jou het beste uit jezelf te halen.

Ons onderwijs

Curio Andel 69

Curio prinsentuin Andel biedt een brede basis. Onze school is meer dan groen alleen. Je kiest je eigen leerroute, die je voorbereidt op je vervolgopleiding. We hebben 4 leerroutes: Groen en techniek, Voeding en gezondheid, Creatief of Plant en dier. In leerjaar 4 bieden we je allerlei keuzevakken. Kies wat je leuk vindt en wat goed bij je past.

Lees meer
Curio Andel 27

Curio prinsentuin Andel helpt je ontdekken wat jouw talenten en interesses zijn. Dat leer je door te doen en te ervaren. Je werkt op het niveau dat bij je past. Vakken waar je goed in bent, kun je op een hoger niveau volgen. Vind je bepaalde delen van de opleiding moeilijk? Dan krijg je extra persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Je leert niet alleen in de schoolbanken, je bent ook actief bezig.

Lees meer
Curio Andel 98

Bij Curio prinsentuin Andel krijg jij de begeleiding die je nodig hebt. Tijdens jouw lessen, maar ook daarbuiten. Bij jouw mentor kun je altijd terecht met al jouw vragen. Als je meer hulp nodig hebt, dan regelt hij dat. Lees meer over hoe wij jou helpen om jouw vmbo-diploma te halen.

Lees meer
Curio Andel 43

Een groot deel van de leerlingen maakt gebruik van het busvervoer om naar Curio prinsentuin Andel te komen. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving zijn er speciale schoolliners, die vlak voor de school stoppen en de leerlingen ook daar weer ophalen. De bustijden zijn aan de lestijden aangepast, ook als het verkort lesrooster geldt. De schoolliners vallen onder het normale openbaar vervoer.

Schoolbussen

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Profiel zorg en welzijn

"Het werken in het dierenverblijf is erg leuk! Vooral met dieren die je thuis hebt!"

Lotte (14 jaar)