Curio voor decanen

Hoe beslissen jouw leerlingen wat ze willen studeren? Of wat de juiste school is voor hen? Curio vroeg het vmbo-leerlingen, ouders en decanen. Ook deed het bedrijf Markteffect onderzoek voor ons. En wat blijkt? Leerlingen horen het liefst van de studenten zelf hoe een opleiding is. Dat kan geregeld worden.

Plan een bezoek

Onze studenten vertellen jouw leerlingen graag wat meer over hun studie. En over hoe het is om naar het mbo te gaan natuurlijk. Onze studenten komen daarvoor als het mogelijk is graag naar jouw middelbare school. Geef jouw contactgegevens door in het aanmeldformulier en wij nemen contact met je op.

Kies uit 12 studierichtingen

Curio heeft heel veel mbo-opleidingen. Te veel om hier op te noemen. Misschien helpt het daarom om eerst een richting te kiezen. Er zijn er 12.  Bekijk over welk onderwerp jouw leerlingen graag meer informatie willen. Weet jouw leerling al wat hij wil gaan studeren op het mbo?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Leerlingen vertrouwen bij het kiezen van een vervolgopleiding op jou als decaan. Blijf via onze nieuwsbrief daarom goed op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Curio. We versturen je een paar keer per jaar informatie over onder meer: 

  • Open dagen
  • Nieuwe opleidingen
  • De jaarlijkse decanenochtend


Wil je meer informatie over het bepalen van een opleiding voor jouw leerlingen? Of wil je bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden van passend onderwijs bij Curio?