Ontdek het bij Curio

Hoe beslissen jouw leerlingen wat ze willen studeren? Hoe kiezen ze de juiste school? Gesprekken met docenten en studenten of open dagen bezoeken helpen hierbij. Wij ondersteunen jouw school graag in de zoektocht naar de juiste studie.

Decanendag 7 november

Donderdag 7 november houden wij de jaarlijkse decanendag. De bijeenkomst is een mooi moment om elkaar te ontmoeten en kennis te delen met elkaar. We hebben daarvoor een interactief programma samengesteld.

Voorlichting op jouw school

Nodig onze docenten en studenten van Curio uit tijdens voorlichtingsavonden en beroepenmarkten. Zij vertellen leerlingen graag alles over alle studierichtingen en bijbehorende studies.

Open dagen en meer

Heb je leerlingen die twijfelen welke studie het beste bij ze past? Wij helpen ze dit te ontdekken tijdens een open dag op het mbo. Studenten en leraren vertellen dan alles over hun opleiding.

Kies uit 12 studierichtingen

Curio heeft heel veel mbo-opleidingen. Teveel om hier op te noemen. Misschien helpt het daarom om eerst een richting te kiezen. Er zijn er twaalf. Bekijk over welk onderwerp jouw leerlingen graag meer informatie willen. Weet jouw leerling al wat hij wil gaan studeren op het mbo?

Studiekeuzegids

Van fashion designer tot technicus elektrotechniek. Met de mbo-opleidingen van Curio kun je het allemaal worden. De opleidingen zijn ingedeeld in twaalf interessegebieden. Je vindt ze allemaal terug in de studiekeuzegids en op curio.nl/mbo.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. En blijf op de hoogte over onze open dagen, nieuwe opleidingen, de jaarlijkse decanenochtend en meer. Je ontvangt deze eens per kwartaal.


Wil je meer informatie en hulp over het bepalen van een opleiding voor jouw leerlingen? Of wil je bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden van passend onderwijs bij Curio?