You are here:

Meld je aan voor een meetup van leerlabs

Laat je inspireren! In juni organiseren de 4 leerlabs van Curio hun meetup. Tijdens de meetup inspireren ze je met een tussenstand van hun onderzoek, presenteren ze hun eindproduct of laten ze je doormiddel van workshops ervaren hoe zij het verschil maken met hun onderwijsinnovatie. Dit jaar hebben leerlabs zich gebogen over de thema's flexiblisering, skillspaspoort en werkplezier.

Datum en locatie verschillende meetups:

  • Flexibilisering - 11 juni - Terheijdenseweg  414 -  van 15:00 tot 17:00 uur
  • Skillspaspoort - 20 juni - De Buhne Breda, Sint Janstraat 11 - van 15:00 - 17:00 uur programma en aansluitend borrel
  • Werkplezier - 20 juni - Menmoerhoeve, Etten-Leur - van 17:00 - 19:00 uur met hapje

Aanmelden kan via deze link.

Wat is een leerlab?
In een leerlab wordt onderzoek gedaan naar vraagstukken uit het onderwijs of de maatschappij. Denk aan taalkansenongelijkheid of studentenwelzijn. Een leerlab bestaat uit interne en externe docenten, experts, onderzoekers, leerlingen en studenten. Twee jaar lang komt de groep bij elkaar om kennis uit te wisselen, elkaar te inspireren en experimenteren. Met als doel dat iedere deelnemer op zijn of haar eigen werkplek een vernieuwing, verbetering of verandering realiseert. En waar ook anderen gebruik van kunnen maken. Meer informatie over leerlabs lees je op curio.nl/leerlabs.

Zit jij boordevol ideeën?
En wil je het verschil maken in het onderwijs? Meld je dan aan voor een van de leerlabs van Curio. Zowel interne als externe deelnemers zijn welkom. Ieder schooljaar starten er één of meerdere nieuwe leerlabs. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail of meld je idee voor een leerlab hier aan.

Lees ook