You are here:

Het Curio mbo studentenfonds helpt jou met geldzorgen!

Je bent 17 jaar of jonger. Je wil graag een bol-opleiding doen bij Curio. Maar ja, dat gaat hem niet worden. De kosten zijn te hoog. Of je loopt om wat voor reden dan ook studievertraging op. En eigenlijk heb je het geld niet om je studie af te maken. Dag diploma! Hartstikke zonde. En nergens voor nodig.

Geld voor spullen die je op school nodig hebt

Curio heeft voor deze situaties een eigen mbo studentenfonds. Daarmee kun je een deel van jouw schoolkosten betalen. Het gaat vooral om de spullen die je op school nodig hebt. Denk aan boeken, licenties, materialen voor praktijkopdrachten, laptops, sport- en werkkleding. LET OP: het studentenfonds is dus niet bedoeld voor het betalen van jouw lesgeld, reis- en huurkosten.

Geld om extra kosten van je studievertraging te betalen

Loop je studievertraging op vanwege (chronische) ziekte, zwangerschap of een handicap? Dan kunnen we je misschien helpen met geld voor de extra kosten die je maakt. Vraag dit gerust na bij het Curio mbo studentenfonds.

Voor 17 jaar of jonger, soms ook voor 18 jaar en ouder

Het mbo studentenfonds is er voor studenten van 17 jaar of jonger. In uitzonderlijke gevallen kunnen we je ook helpen als je 18 jaar of ouder bent. Kun je bewijzen dat je onvoldoende geld hebt voor je schoolspullen? Ondanks je studiefinanciering en aanvullende beurs? Laat het ons weten. Dan kijken we samen naar wat we voor je kunnen doen.

Geld voor kosten voor een studentenraad en ‘het goede doel’

Doe je mee met een studentenraad? Of zet je je graag in voor acties die goed zijn voor het mbo in het algemeen of voor Curio in het bijzonder? En maak je daar kosten voor? Natuurlijk mag jij daar niet armer van worden. Meld je ook dan bij het mbo studentenfonds.

Meer weten? Stel je vraag aan het Curio mbo studentenfonds.

Stel gerust je vraag. Wij nemen contact met je op.

Vraag over het Studentenfonds

Het Curio mbo-studentenfonds is er voor de volgende doelgroepen: