Terheijdenseweg 414 Breda

Kenmerken
  • Sporthal
  • Praktijkruimtes
  • Kleinschalig
  • Naast topsportlocatie De Kragt
Locatie Curio Terheijdenseweg 414 5

Over Terheijdenseweg 414

Stilzitten in een leslokaal vind jij maar niets. Gelukkig worden wij daar ook niet blij van. Bij Curio Terheijdenseweg 414 vind je opleidingen waar je vrijwel iedere dag beweegt. Volg een sportopleiding. Of ga aan de slag als handhaver of beveiliger. 

Ontdek onze prachtige sportzalen en praktijkruimtes. Zijn bedrijven op zoek naar beveiligers met veel kennis van nieuwe technologieën? Is de politie op zoek naar goed voorbereide sollicitanten. Of willen scholen gymleraren die ook veel weten van gezonde voeding? Dan passen wij onze lessen hierop aan. Wij willen namelijk dat jij precies leert waar jouw latere werkgever op zit te wachten. Dat is niet alleen voor hen fijn. Maar zo kom jij ook sneller aan een baan.

De opleiding sport en bewegen vindt vooral plaats in het sportcentrum De Kragt. Dit is naast de Terheijdenseweg 414. Bekijk leslocatie De Kragt .

Contact

Sport en bewegen

telefoon: 088-2098000

e-mail: infopunt@curio.nl

Beveiliging en handhaving

telefoon: 088-2098000

e-mail:infopunt@curio.nl

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Kies voor een opleiding in de sport en beweging bij Curio.

Jij neemt jouw vrienden mee naar de sportschool en helpt ze graag bij hun oefeningen. En bij een potje voetbal of hockey krijg jij iedereen in beweging. Wie zet jij aan tot actie?

Bekijk de opleidingen
Beveiliging

Als iedereen in paniek raakt, blijf jij kalm. En jij bent altijd vriendelijk. Zelfs wanneer iemand je uitscheldt, scheld jij niet terug. Dit zijn de perfecte kwaliteiten voor de opleidingen in de richting beveiliging en handhaving.

Bekijk de opleidingen
Sport En Bewegen 2

Onze leraren zijn net zo gek van sport en bewegen als jij. Daarnaast hebben zij hartstikke veel kennis en ervaring. Die delen ze graag met jou.

Beveiliging 3

Werken als beveiliger kan soms best spannend zijn. Daarom heeft Curio Terheijdenseweg 414 speciale klaslokalen waarin je alvast verschillende situaties kunt oefenen.

Sport En Bewegen 4

Onze school is klein, maar fijn. Daardoor kennen de leraren de meeste leerlingen bij naam en zie jij veel bekende gezichten. Je leert elkaar snel kennen.