Terheijdenseweg 350 Breda

Kenmerken
  • Grote werkplaatsen
  • ICT afdeling
  • Veel gratis parkeergelegenheid
  • Goed bereikbaar
Locatie Curio Terheijdenseweg 350 2

Over Terheijdenseweg 350

Curio Terheijdenseweg 350 is een prettige school met grote werkplaatsen, kleine studiegroepen en 200 medewerkers die jou een fantastische schooltijd bezorgen. We willen dat jij straks alles zelf kunt. Van beslissingen nemen tot aan een eigen bedrijf beginnen. Je krijgt daarom veel vrijheid om dingen zelf te doen. Zonder dat je er echt alleen voor staat.

Docenten zijn er altijd voor je. Studeren in de techniek is heel breed. Airco’s installeren, metselen en auto’s repareren. Je kan van alles doen. Ontdek welke opleiding het beste bij je past. Wij helpen je met je keuze tijdens open dagen en voorlichtingen. Zo ervaar je meteen hoe het is om bij ons te studeren.

Bijzonder

Autoschadeherstel 2

Wat als er geen techniek meer is? Dan rijden er geen auto's meer. Kan jij niet op Instagram. En staan alle treinen stil. Techniek is super belangrijk voor de wereld. Bekijk hier alle opleidingen.

Techniek en industrie
Autotechniek

Onderhoud uitvoeren aan auto's, bedrijfswagens of vrachtwagens, je leert het met de mobiliteit opleidingen.

Logistiek en mobiliteit
Werktuigbouw 2

Als techneut ben jij een echte maker. Daarom steek je bij Curio Terheijdenseweg 350 vaak de handen uit de mouwen. Onze klaslokalen zijn van alle gemakken voorzien.

Techniek en technologie
Mobiele Werktuigen 2

Met hulp van onze enthousiaste leraren word jij de beste in jouw vak. Zij zetten hun ruime werkervaring in om jou alles te leren dat je moet weten.

Engineering 2

Jij studeert omdat je later een leuke baan wilt. Een opleiding techniek is een uitstekende keuze. Er is veel vraag naar goede vakmensen. Zo ben jij met een diploma bijna verzekerd van een baan.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik hieronder door de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Quote 10

Curio staat voor het prikkelen van nieuwsgierigheid.

Curio. De beroepsopleider van de regio.