Nobellaan 50 Bergen op Zoom

Kenmerken
  • Moderne bierbrouwerij
  • Grote werkplaatsen
  • Veel gratis parkeergelegenheid
Locatie Curio Nobellaan 50 1

Over Nobellaan 50

Repareer jij jouw kapotte mobieltje het liefst zelf? Volg een opleiding bij Curio Nobellaan 50 en bouw straks met datzelfde gemak een drone of auto. Of ontdek de wijde wereld en ga aan de slag als vrachtwagenchauffeur. We helpen je aan een toekomst in de techniek en logistiek.

Leren doe je niet alleen uit boeken. Dat doe je door te oefenen. Sleutel aan auto’s in onze werkplaatsen. Knutsel met gereedschap, bouten en schroeven. Of oefen alvast met het rijden in een vrachtwagen. Bij ons ben je altijd bezig. Zo kan je straks meteen aan de slag bij jouw droombaan.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Werktuigbouw 3

Op Nobellaan 50 hebben we veel verschillende techniekopleidingen. En omdat jij het vaak meeste leert van gewoon doen, mag jij in onze praktijkruimtes meteen aan de slag.

Mobiele Werktuigen 2

Onze enthousiaste leraren waren zelf jarenlang actief in het werkveld. Daar deden ze enorm veel kennis op. Die kennis brengen ze nu graag over op jou.

Autotechniek 2

Er is veel vraag naar goed geschoolde technische mensen. Daardoor ben je met een mbo-diploma techniek bijna verzekerd van een baan. Dat is nog eens lekker starten op de arbeidsmarkt.