Meeussenstraat 13 Bergen op Zoom

Opleidingen
Kenmerken
  • In het centrum
  • Proef Curio
  • Kleinschalig
  • Karaktristiek gebouw
  • Horecaschool
Locatie Curio Meeussenstraat 13 1

Over Meeussenstraat 13

Word een echte horecaspecialist bij Curio Meeussenstraat 13. Jij leert hier alles over horeca, food of hospitality. Denk aan bedienen, organiseren en koken. Na je studie ben jij helemaal klaar voor het werkveld. Werk straks in jouw droomrestaurant als gastheer of driesterrenkok. Bij de hotelschool doe je namelijk meteen ervaring op. Ons restaurant wordt door jou en andere studenten geleid. Jij ontvangt gasten. Neemt hun bestellingen op. Of bereidt een smakelijk diner in de keuken. Zo weet jij meteen hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Hospitality En Management 3

Onze studenten serveren jou graag een lekkere lunch van de uitgebreide lunchkaart. Van frisse fruitdrank tot rijkelijk belegd broodje: we hebben het allemaal. Brasserie In de Dikke Daan is van maandag tot en met vrijdag open. Klik op de link voor de openingstijden en menukaart.

Onderwijsrestaurant Bergen op Zoom
Keuken 5

Kom voor een luxe menu naar restaurant Canise. Elke maandag tot en met woensdag serveren onze studenten vanaf 12.00 uur een chique 3-gangenlunch. Liever dineren? Dat kan ook. Van maandag tot en met donderdag serveren we een smaakvol 4- of 5-gangendiner. Reserveren en menukaart bekijken, klik op de link hieronder.

Onderwijsrestaurant Bergen op Zoom
Facilitair 2

Als jij klaar bent met jouw opleiding, wil je meteen goed kunnen starten. Curio meeussenstraat 13 zoekt steeds weer de samenwerking met bedrijven. Zij komen naar onze school om jou alles te leren over hun beroep. En ook niet onbelangrijk: via deze bedrijven bieden wij interessante stage- of praktijkplaatsen aan. Zo ga je meteen aan de slag.