Knipplein 11 Roosendaal

Kenmerken
  • Goed bereikbaar
  • Overzichtelijk gebouw
  • Kleinschalig
Locatie Curio Knipplein 11 1

Over Knipplein 11

Wat wil jij later worden? Die vraag staat bij Curio Knipplein 11 centraal. Het begint met enthousiasme. Jij kan later namelijk doen wat je wilt. Bouw een website voor dat hippe Italiaanse restaurant of help advocaten in de rechtszaal. Of monteer straks de afleveringen van Holland’s got Talent. Wil jij liever internationaal? Bij ons is alles mogelijk.

Onze school helpt je met jouw toekomst. Niet alleen met leuke opleidingen waar je super veel leert. We nodigen ook vaak mensen uit het bedrijfsleven uit. Zij vertellen alles over hun beroep. Stel jouw vragen aan advocaten en marketingmanagers uit het werkveld. Zo leer jij alles over je toekomstige vak. Kom je eens langs?

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de school. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Of klik op de drie streepjes linksboven om meteen naar een bepaald deel van het gebouw te gaan. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

De opleiding handel helpt je aan een mooie (internationale) baan.

Het succes van een bedrijf hangt van heel vele mensen af. Zo bedenkt het marketingteam overtuigende reclames. En zorgt de jurist dat het bedrijf zich aan de wet houdt.

Bekijk de opleidingen
Kies voor een opleiding in de sport en beweging bij Curio.

Topsporters kiezen voor het Johan Cruyff College

Johan Cruyff College
Software Developer 3

Jij bent het liefste de hele dag bezig met jouw computer. Je bent er superhandig mee. Kies dan voor een opleiding in de ICT.

Bekijk de opleidingen
Mediavormgever 2

Op Curio Knipplein 11 vind je een mix van opleidingen. Van marketing tot ICT of transport: elke afdeling is anders. Onze leraren leren jou goed kennen en staan voor je klaar.

Financiele Dienstverlening

Met jouw mbo-opleiding kun je alle kanten op. Studeer bijvoorbeeld verder aan het hbo. Zo vergroot je jouw kansen op een leuke baan die bij jou past.