Ganzerik 76 Breda

Opleidingen

Over Ganzerik 76

Aan de Ganzerik in Breda vind je Curio vavo. Dat staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Je haalt hier je diploma of certificaten op alle niveaus. Bijvoorbeeld als je gezakt bent op je huidige middelbare school.

Op deze locatie

Vavo

Ben je gezakt voor je examen? Wil je examen doen in een ander profiel? Wil je een diploma op een hoger niveau halen? Ben je twee keer blijven zitten? Heb je voor je vervolgopleiding een certificaat van een vak nodig? Dan is Curio vavo er voor jou.

Lees meer
Curio stockfoto twee meisjes

Je kunt je aanmelden voor het volgende schooljaar vanaf 1 mei. Nadat je je hebt aangemeld via de website krijg je van ons een bevestigingsmail. Hierin vertellen we je hoe je een afspraak kunt maken voor het intakegesprek. En welke documenten je daarvoor mee moet nemen. 

Aanmelden

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?