Ganzerik 76 Breda

Opleidingen

Over Ganzerik 76

Aan de Ganzerik in Breda vind je Curio vavo. Dat staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Je haalt hier je diploma of certificaten op alle niveaus. Bijvoorbeeld als je gezakt bent op je huidige middelbare school.

Op deze locatie

Vavo

Ben je gezakt voor je examen? Wil je examen doen in een ander profiel? Wil je een diploma op een hoger niveau halen? Ben je twee keer blijven zitten? Heb je voor je vervolgopleiding een certificaat van een vak nodig? Dan is Curio vavo er voor jou.

Lees meer
Curio stockfoto twee meisjes

Je kunt je aanmelden tussen 1 mei en 15 september 2021 . De intakegesprekken vinden plaats tot donderdag 22 juli en vervolgens weer op woensdag 1 september. Houd er wel rekening mee dat de lesgroepen al veel eerder vol kunnen zijn. 

Aanmelden

Bekijk de school

Wil je alvast een kijkje nemen in ons gebouw? Klik dan op de link hieronder voor de virtuele tour. Met een simpele klik wandel je door heel de school heen. Je ziet onze lokalen, de praktijkruimtes en de aula. Er is van alles te ontdekken, dus kijk op je gemak rond. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Quote 6

Leren in je eigen tempo kan bij Curio.

Curio. De beroepsopleider van de regio.