De Kragt Breda

Opleidingen
Kenmerken
  • Talentencentrum
  • Krachthonk
  • Sporthal
  • Indoor atletiekhal
De Kragt (1)

Over De Kragt

De opleiding sport en bewegen vindt vooral plaats in het sportcentrum De Kragt. Dit is een indoor sportvoorziening die sport ademt en waar talentontwikkeling centraal staat. Het is een ontmoetingsplaats voor sporters, sportprofessionals, docenten, jonge talenten en wijkbewoners. Kortom: een plek voor iedereen.

Het is een inspirerende leeromgeving. De Kragt heeft een grote sporthal met 450 zitplaatsen, een indoor atletiekaccommodatie, een krachthonk, diverse studie-, werk- en vergaderplekken, behandelruimtes en een horecagelegenheid waar gezonde voeding voorop staat. Waar je graag samenkomt en inclusief kunt bewegen. Waar iedereen mee kan doen. Waar een sporter het beste uit zichzelf kan halen. Wanneer je kiest voor de opleiding sport en bewegen zal je veel in De Kragt te vinden zijn.

Bekijk De Kragt

Wil je alvast een kijkje nemen in en rond De Kragt? Maak dan een digitale tour. Druk op de pijltjes en loop door de indoor sportvoorziening. Je ziet de atletiekaccommodatie, het krachthonk, de grote sporthal en het horeca gedeelte. Rond De Kragt zie je onder andere het Cruyff Court. Zie jij jezelf hier de komende jaren al rondlopen?

Bijzonder

Kies voor een opleiding in de sport en beweging bij Curio.

Jij neemt jouw vrienden mee naar de sportschool en helpt ze graag bij hun oefeningen. En bij een potje voetbal of hockey krijg jij iedereen in beweging. Wie zet jij aan tot actie?

Bekijk de opleidingen
Beveiliging 3

De Kragt heeft een indoor atletiekhal, een grote sporthal met 450 zitplaatsen en een krachthonk. Een locatie waar talenten van onder andere Team NL, NAC opleidingen en Deltalent zich verder ontwikkelen.

Sport En Bewegen 2

Onze leraren zijn net zo gek van sport en bewegen als jij. Daarnaast hebben zij hartstikke veel kennis en ervaring. Die delen ze graag met jou.

Sport En Bewegen 4

De opleiding sport en bewegen is klein, maar fijn. Daardoor kennen de leraren de meeste leerlingen bij naam en zie jij veel bekende gezichten. Je leert elkaar snel kennen.

De Kragt Krachthonk

Een plek voor sporters, sportprofessionals, docenten, studenten, jonge talenten en wijkbewoners. Kortom: een plek voor iedereen.