Hoogstraat 126 Roosendaal

Curio Hoogstraat 126 Roosendaal

Over Hoogstraat 126

Op deze locatie in Roosendaal bieden we basiseducatie en Nederlands als tweede taal (Nt2) aan. Volg allerlei cursussen op het gebied van Nederlandse taal en basisvaardigheden. Een cursus lezen en schrijven bijvoorbeeld, of een cursus rekenen. We hebben cursussen voor Nederlandstaligen en anderstaligen. Ook vind je hier het vavo. Dat staat voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Je haalt daar je diploma of certificaten op alle niveaus.

Image
Locatie

Hoogstraat 126
4702 ZW  Roosendaal

infovavoroosendaal@curio.nl 

Op deze locatie

Nt2

Bij Curio kun je cursussen volgen die je voorbereiden op het inburgeringsexamen en/of het staatsexamen Nederlands als tweede taal (Nt2). Je leert Nederlands op het niveau van het examen.

Lees meer
Basiseducatie

Nederlanders leren bij basiseducatie (be) beter lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer. Zo ben je beter voorbereid als je bijvoorbeeld op zoek gaat naar werk.

Lees meer
Vavo

Ben je gezakt voor je examen? Wil je examen doen in een ander profiel? Wil je een diploma op een hoger niveau halen? Ben je twee keer blijven zitten? Heb je voor je vervolgopleiding een certificaat van een vak nodig? Dan is Curio vavo er voor jou.

Lees meer
Quote 3

Bij Curio denken we in mogelijkheden.

Curio. De beroepsopleider van de regio.

Nieuws