You are here:

Sociale Hygiëne Veiligheid voor alles

Wilt u alles weten over alle aspecten rondom Sociale Hygiëne en veiligheid. Dan is deze cursus echt iets voor u. De cursus geeft u grondig en uitgebreid inzicht in alle wettelijke vereisten.

 Data: Data nog nader te bepalen, 4 avonden van 19:00-21.30 uur
Bijzonderheden: Inclusief koffie/thee, lesmateriaal, examen, certificaat
Locatie: Curio, Markendaalseweg, Breda
Voor:

Deze cursus is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de horeca, bij zorginstellingen, verenigingen en/of buurthuizen.

Door: Ervaren docent van SHO en Curio voedsel en gastvrijheid
Kosten:

€ 495,00 per persoon (vrijgesteld van btw)

Duur: De training wordt gegeven op 4 avonden, inclusief SVH examen

 

Algemeen

Bij elk horecabedrijf in Nederland dient tijdens openingsuren altijd minimaal één persoon in het bedrijf aanwezig te zijn, die in het bezit is van het SVH diploma Sociale Hygiëne. Deze eis geldt níet alleen voor de bedrijfsleider of eigenaar, maar voor iedereen die met zijn/haar naam op de vergunning vermeld staat.

Inhoud

Tijdens de cursus Sociale Hygiëne leert u hoe u de veiligheid en het welzijn van collega's, gasten en zichzelf kunnen garanderen. U leert handige gesprekstechnieken op om gasten duidelijk te maken wat wel en wat niet is toegestaan in het bedrijf. Onderwerpen die tijdens de opleiding zoal aan bod komen, zijn: bedrijfs- en gastvrijheidsformule, Drank- en Horecawet, alcohol-, drugs- en gokbeleid, omgaan met intimidatie, agressie en geweld, inrichtingseisen en voorzieningen en veiligheid in het horecabedrijf.

Resultaat

Er worden 4 les avonden door SHO verzorgd met aansluitend het officiële SVH staatsexamen dat bestaat uit meerkeuzevragen.

Wilt u een maatwerk training? Wij brengen graag een offerte voor u uit, gericht op de wensen en bijzonderheden van uw organisatie.