You are here:

Omruilen Curio waardepapieren

Welkom op de informatiepagina over de omruilactie voor diploma, cijferlijsten, certificaten, resultaatlijsten en instellingsverklaringen van Curio. Dit noemen we ook wel ‘waardepapier’.  

We lichten op deze webpagina kort toe waar het om gaat. Ook werkgevers die vragen hebben over de veiligheidskenmerken van een Curio-diploma of certificaat kunnen hier een antwoord vinden.

Wat is er gebeurd?

Eerlijk is eerlijk, bij Curio hebben we een fout gemaakt. Na een kwaliteitscheck blijkt dat een deel van onze diploma’s en andere waardepapieren van het schooljaar 2021-2022 geprint is op verkeerd papier. We willen dat jij het juiste papier in je bezit hebt. Zodat je in de toekomst geen ongemak ervaart. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een werkgever je diploma in twijfel trekt. Dat willen we voorkomen.

De oorzaak zit in de wisseling van de drukwerkleverancier bij Curio. Gelukkig hebben we het snel ontdekt en zijn de meeste waardepapieren inmiddels omgeruild.

Ruil je waardepapieren nog om!

Sommige waardepapieren zijn geprint op verkeerd papier. Dat is heel makkelijk te herkennen. Als er een nummer rechts onderaan staat (zie afbeelding); dan heb je het goede papier.


Er staat een nummer

Dan hoef je niets te doen.

Er staat géén nummer
Ruil je waardepapier om, voor een waardepapier op het juiste papier.

Omruilactie

Ben je nog in het bezit van een verkeerd waardepapier dan kun je die altijd nog omruilen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Vul onderstaand formulier in. Het examenbureau neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Belangrijk: je kunt alleen zelf de waardepapieren omruilen. Je neemt de onjuiste waardepapieren én een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) mee.

Aanvraagformulier omruilen Curio waardepapieren

Gegevens aanvrager
Veel hier jouw (oud) studentnummer in
Contactgegevens
Informatie over de opleiding

Snel antwoord op jouw vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden erop. Staat je vraag er niet bij? Stel die dan aan ons. Dat kan via: