You are here:

Omruilen Curio waardepapieren

Welkom op de informatiepagina over de omruilactie voor diploma, cijferlijsten, certificaten, resultaatlijsten en instellingsverklaringen van Curio. Dit noemen we ook wel ‘waardepapier’.  

We lichten op deze webpagina kort toe waar het om gaat. Ook werkgevers die vragen hebben over de veiligheidskenmerken van een Curio-diploma of certificaat kunnen hier een antwoord vinden.

Wat is er gebeurd?

Eerlijk is eerlijk, bij Curio hebben we een fout gemaakt. Na een kwaliteitscheck blijkt dat een deel van onze diploma’s en andere waardepapieren van het schooljaar 2021-2022 geprint is op verkeerd papier. We willen dat jij het juiste papier in je bezit hebt. Zodat je in de toekomst geen ongemak ervaart. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een werkgever je diploma in twijfel trekt. Dat willen we voorkomen.

De oorzaak zit in de wisseling van de drukwerkleverancier bij Curio. Gelukkig hebben we het snel ontdekt en kunnen we het omruilen van de waardepapieren op korte termijn afronden.

Controleer je waardepapieren!

Sommige waardepapieren zijn geprint op verkeerd papier. Dat is heel makkelijk te herkennen. Als er een nummer rechts onderaan staat (zie afbeelding); dan heb je het goede papier.


Er staat een nummer

Dan hoef je niets te doen.

Er staat géén nummer
Ruil je waardepapier om, voor een waardepapier op het juiste papier.

Omruilactie

Tussen 26 september 2022 en 21 oktober 2022 (behalve op 6 oktober) kun je zelf je waardepapier omruilen. In je persoonlijke brief die half september is verstuurd, staat aangegeven op welke locatie je waardepapier ligt én wanneer je dit kunt ophalen. Je kunt alleen zelf de waardepapieren omruilen. Je neemt de brief, de onjuiste waardepapieren én een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) mee. Mocht je vóór 21 oktober niet kunnen, of wil je jouw waardepapieren op een van de andere locaties omruilen? Stuur dan een e-mail naar examenbureau.curio@curio.nl. Alle andere vragen kun je ons stellen (liefst) via een e-mail naar examenbureau.curio@curio.nl, WhatsApp: 06 – 22089133 of telefoonnummer 088-209 70 20.

Tegemoetkoming
Wissel jij tussen 26 september 2022 en 21 oktober 2022 je waardepapier om dan ontvang je een bioscoopbon van 15 euro.

Snel antwoord op jouw vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden erop. Staat je vraag er niet bij? Stel die dan aan ons. Dat kan via: