You are here:

Ben jij de nieuwe Curio ambassadeur?

Jij bent trots op het mbo. Je kunt goed overtuigen. Nieuwe dingen maken je enthousiast. Je zit lekker op je plek op je Curio opleiding. Na Demi, Dagmar, Clemens en Yoran is het tijd voor een nieuwe ambassadeur. Iemand die graag anderen inspireert, die niet bang is aangelegd en die graag meehelpt om Curio verder op de kaart te zetten. Wij zoeken jou!

Achtergrond Ambassadeur 1

Voer challenges uit

Om voor de titel van Curio ambassadeur in aanmerking te komen, dagen we je uit om verschillende challenges aan te gaan! Noteer alvast in je agenda: 

Datum Challenge Opdracht
7 november Uiterste aanmelddatum Meld je aan als Curio ambassadeur
10 november Challenge 1 Ontvang je in de mail
10 november Challenge 2 Ontvang je in de mail
21 nov - 13 december Challenge 3 Ontvang je in de mail

Waarom zou ik meedoen?

Zoals Holland's got Talent natuurlijk wereldberoemd is in Nederland, word jij de Curio beroemdheid! Je vergroot je netwerk, je spreekt interessante mensen en je krijgt de kans om je verhaal te vertellen. We zoeken samen de media op en daar bereiden we je goed op voor. We leren je goed te presenteren en helpen je ook bij bijvoorbeeld het updaten van je Linkedin profiel. Tijdens grote Curio evenementen kom jij aan het woord en afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, horen daar andere momenten bij.  

En omdat deze talenten natuurlijk worden betaald voor hun optredens, doen we dat bij jullie ook! We hebben een goed uurtarief voor de inspanningen die je levert als Curio ambassadeur. We maken daar goede en duidelijke afspraken over.  

En dan nog dit

Superleuk dat je (misschien) meedoet! We hebben nog wel een paar dingen die belangrijk zijn: 

  • In de periode oktober en november dagen we je uit met verschillende challenges.
  • Het is handig als je in studiejaar 22/23 eerste- of tweedejaars bent. De landelijke verkiezing start direct na de Curio-ambassadeurs verkiezing.

Landelijke verkiezing

Door Curio ambassadeur te worden, doe jij ook mee aan de landelijke verkiezing! Uiteindelijk is er één landelijke mbo ambassadeur. Alle ROC’s doen mee, dus er zijn nog 41 andere mbo studenten die het net zo spannend vinden als jij. De landelijke verkiezing bestaat uit verschillende bijeenkomsten waar je samen aan opdrachten werkt. De jury let dan bijvoorbeeld op jouw oplossende vermogen en jouw leiderschapskwaliteiten. Uiteindelijk kom je op de ‘Dag van het mbo’ samen en dan wordt bekend wie de landelijke verkiezing wint.