Deze interactieve middag staat in het teken van thema’s als biodiversiteit en gewasdivers telen, de reis van voedsel van ‘water tot mond’, innovatieve technologieën als robotisering en 3d-foodprinting, food innovation, duurzame verpakking enzovoort. Smaakt dit naar meer? Blok dan 3 april vanaf 13.00 uur in je agenda.
Woensdag 3 april 2024
Van 13.00 tot 17.30 uur (inloop vanaf 12.30)
Locatie: Frankenthalerstraat 15, Breda
Dit kun je verwachten:
13.00 uur: Opening van de middag
- Waar staan we met het practoraat Agrofood & Biobased?
- Gastsprekers aan het woord: ondernemen in een veranderende omgeving
- Ivar van Dorst, Entrepreneur Ekoto: Inspelen op kansen en mogelijkheden Food
- Rob Bakker, Lector HAS Green Academy: Production in a Circular Economy
- Pitches en presentaties van alle lopende projecten, vrije inloop
- Denk aan telen met de ledkar, toepassing micro-algen, eiwit van Columbus, plantbased seafood, teelt en toepassing van Sorghum, telen van sla op water
Wil jij je alvast inlezen op deze onderwerpen? Bekijk onze website!
15.00 uur: start inspiratiesessies. Verspreid over drie rondes geven we 9 verschillende presentaties. Jij kiest voor iedere ronde een presentatie waarbij je zal aansluiten.
Je kan ook kiezen voor een 1,5 uur durende workshop. Maar let op! Vol=vol!
Hieronder vind je de drie inspiratiesessies en meer informatie over de 9 presentaties.
16.45 uur: Afsluiting met de mogelijkheid tot netwerken
Leuk om te weten: Tijdens de borrel kun jij meedoen aan een uniek snackonderzoek, dit wil je meemaken!