6 februari open dag Curio scala

Op zoek naar een school waar jij je snel thuis gaat voelen? Dan ben je bij Curio scala aan het juiste adres. Curio scala biedt alle leerwegen aan: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg en de theoretische leerweg/mavo. Ligt je hart bij kunst, theater, ondernemen, sport of multimedia? Dan is Curio scala zeker iets voor jou! Wil je sfeer proeven en kennismaken met onze school? Dan ben je van harte welkom op de open dag op zaterdag 6 februari 2020 om 10.00 - 15.00 uur. Tot dan!

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Over een aantal weken geven we jou meer informatie. 

Persoonlijk kennismaken

Op Curio scala kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je draait dan een lesdag mee met de eerste klas. Tijdens de meeloopdag maak je kennis met onze snoepjespot/keuzeklassen. 

Wil je nog meer van de sfeer proeven? Dan nodigen we jou en je ouder(s)/verzorger(s) graag uit voor een vip-rondleiding. Wandel rond, stel vragen en ontdek wat Curio scala te bieden heeft. 

Is Curio scala dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.