Open dag februari 2021 gaat helaas niet door

De open dag in februari 2021 gaat helaas niet door. Dit is gezamenlijk besloten door de schoolleiders van de vo-scholen in de regio. Daarvoor in de plaats breiden we de komende tijd ons online aanbod uit. Daarnaast organiseren we verschillende kleinschalige activiteiten op onze school. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Houd onze website goed in de gaten voor de verschillende evenementen. We hopen je alsnog snel te verwelkomen op Curio scala.

Op zoek naar een school waar jij je snel thuis gaat voelen? Dan ben je bij Curio scala aan het juiste adres. Curio scala biedt alle leerwegen aan: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg en de theoretische leerweg/mavo. Ligt je hart bij kunst, theater, ondernemen, sport of multimedia? Dan is Curio scala zeker iets voor jou! Wil je sfeer proeven en kennismaken met onze school? Dan ben je van harte welkom op de open dag op zaterdag 6 februari 2020 om 10.00 - 15.00 uur. Tot dan!

 

Persoonlijk kennismaken

Op Curio scala kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je draait dan een lesdag mee met de eerste klas. Tijdens de meeloopdag maak je kennis met onze snoepjespot/keuzeklassen. Helaas zijn er op moment geen meeloopdagen i.v.m. Covid-19. 

Wil je nog meer van de sfeer proeven? Dan nodigen we jou en je ouder(s)/verzorger(s) graag uit voor een vip-rondleiding. Wandel rond, stel vragen en ontdek wat Curio scala te bieden heeft. Helaas zijn er op moment geen vip-rondleiding i.v.m. Covid-19. 

Is Curio scala dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.