Open dag januari 2021 gaat helaas niet door

De open dag in januari 2021 gaat helaas niet door. Dit is gezamenlijk besloten door de schoolleiders van de vo-scholen in de regio. Daarvoor in de plaats breiden we de komende tijd ons online aanbod uit. Daarnaast organiseren we verschillende kleinschalige activiteiten op onze school. Uiteraard houden we daarbij altijd rekening met de geldende coronamaatregelen. Houd onze website goed in de gaten voor de verschillende evenementen. We hopen je alsnog snel te verwelkomen op Curio prinsentuin van cooth.

Wil je graag de wereld ontdekken van technologie, zorg en welzijn en groen? Wil je naar een school die alles in huis heeft? Dan ben je bij Curio prinsentuin van cooth aan het juiste adres. Je bent van harte welkom op onze open dag op zaterdag 30 januari van 10.00 tot 15.00 uur.

 

Persoonlijk kennismaken

Zit jij in groep 8? Kom dan samen met je ouders naar Curio prinsentuin van cooth. Je kunt dan zien en beleven hoe het er op onze school aan toe gaat. Je kunt mini-lesjes volgen en er valt van alles te zien. Maak kennis met de mensen die op onze school werken en misschien wel met je toekomstige klasgenoten. 

 Wil je graag nog meer te weten komen over Curio prinsentuin van cooth? Dan is het mogelijk om een vip-rondleiding aan te vragen. Je krijgt dan samen met je ouder(s)/verzorger(s) een rondleiding krijgt door onze school.

Is Curio prinsentuin van cooth dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.