30 januari open dag Curio effent

Ben je op zoek naar een leuke school met een prettige sfeer waar iedereen elkaar kent? Dan is Curio effent, dé mavo van Oosterhout zeker iets voor jou. Op zaterdag 30 januari ben je van 09.30 - 12.30 uur van harte welkom om samen met je ouder(s)/verzorger(s) onze open dag te bezoeken. Je kunt dan een kijkje nemen in alle lokalen en kennismaken met onze docenten. Daarna weet je of Curio effent de school is waar jij je fijn bij voelt.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de open dag. Over een aantal weken geven we jou meer informatie. 

Persoonlijk kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar onze school en wil je kennis komen maken? Leerlingen van basisscholen uit Oosterhout kunnen een aantal lessen komen volgen. Zit je op een school buiten Oosterhout en wil je ook graag komen kijken? Laat je leraar van groep 8 dan even contact opnemen met mevrouw Van Sprundel (0162 453 727).

Je kunt je ook aanmelden voor een vip-rondleiding door onze school. Wandel samen met je ouder(s)/verzorger(s) rond, stel vragen en ontdek dat je je snel thuis voelt op Curio effent. 

Is Curio effent dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.