Kom proeven en beleven XL (alternatief programma voor de open dag) zaterdag 5 februari - Curio steenspil

Wil je graag komen kijken naar dé vmbo-school van Bergen op Zoom en kom je uit de omgeving Tholen, Woensdrecht, Steenbergen of Roosendaal? Ben je benieuwd naar wat Curio steenspil jou allemaal te bieden heeft? Dan ben je van harte welkom op Kom proeven en beleven XL. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari organiseren we dit veilige en verantwoorde alternatief voor onze open dagen. Uiteraard helemaal volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Kom proeven en beleven XL is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven XL op 4 en 5 februari

Zit je in groep 8? Dan ben je samen met 1 ouder/verzorger van harte welkom bij Kom proeven en beleven XL. Je krijgt eerst een korte presentatie en daarna volg je een aantal mini-lessen in verschillende lokalen. Dit doe je in kleine groepjes, zodat we voldoende afstand kunnen houden en het niet te druk is. Ontdek wat onze school te bieden heeft en proef de sfeer. 

Vrijdag 4 februari: 18.00 tot 21.20 uur
Zaterdag 5 februari: 09.30 tot 15.30 uur 

Persoonlijk kennismaken

Je kunt je ook aanmelden voor een vip-rondleiding door onze school. Wandel samen met je ouder(s)/verzorger(s) rond, stel vragen en ontdek hoeveel er te kiezen valt. 

Is Curio steenspil dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden. 

Curio Steenspil 20