Open dag zaterdag 12 februari - Curio scala

Op zoek naar een school waar jij je snel thuis gaat voelen? Dan ben je bij Curio scala aan het juiste adres. Curio scala biedt alle leerwegen aan: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg, de gemengde leerweg en de theoretische leerweg/mavo. Ligt je hart bij kunst, theater, ondernemen, sport of multimedia? Dan is Curio scala zeker iets voor jou! Wil je sfeer proeven en kennismaken met onze school? Dan ben je van harte welkom op de open dag op zaterdag 12 februari 2020 van 10.00 tot 15.00 uur. Tot dan!

De geplande open dag kan helaas niet doorgaan vanwege de huidige coronamaatregelen. Gelukkig zijn er wel verschillende manieren om online kennis te maken met onze school. Ga daarvoor naar de kennismakingspagina. Omdat je natuurlijk het liefst een school echt wilt bezoeken, bekijken we binnenkort of er in maart alsnog een fysieke open dag kan plaatsvinden. Houd onze website dus goed in de gaten.

Persoonlijk kennismaken

Op Curio scala kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je draait dan een lesdag mee met de eerste klas. Tijdens de meeloopdag maak je kennis met onze snoepjespot/keuzeklassen. Helaas zijn er op moment geen meeloopdagen i.v.m. Covid-19. 

Wil je nog meer van de sfeer proeven? Dan nodigen we jou en je ouder(s)/verzorger(s) graag uit voor een vip-rondleiding. Wandel rond, stel vragen en ontdek wat Curio scala te bieden heeft. Helaas zijn er op moment geen vip-rondleiding i.v.m. Covid-19. 

Is Curio scala dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.