Open dag zaterdag 5 februari

Dit jaar niet één open dag, maar een hele week vol leuke activiteiten op Curio effent. Vanwege de coronamaatregelen kan de geplande open dag niet doorgaan. Daarvoor in de plaats organiseren we van 25 tot en met 30 januari 2021 allerlei activiteiten online én op school. Natuurlijk houden we daarbij altijd rekening met de RIVM-richtlijnen. Binnenkort lees je hier meer over het programma. Ook inschrijven voor de activiteiten kan binnenkort op deze pagina. We hopen je snel te zien op onze school én online.

Persoonlijk kennismaken

Zit je in groep 8? Kom dan gezellig een avondje langs op onze school. Het programma begint om 18.30 uur en duurt tot 20.15 uur. Vraag of je ouders je kunnen brengen en halen. Dan kun je op je gemak een kijkje nemen in ons gebouw. En je mag een paar lessen volgen. Een leuke manier om Curio effent te leren kennen.

Je kunt je ook aanmelden voor een vip-rondleiding door onze school. Wandel rond, stel vragen en ontdek dat je je snel thuis voelt op Curio effent. Momenteel kan er één ouder/verzorger meegaan naar de vip-rondleiding. 

Is Curio effent dé school voor jou? Dan wil je misschien alvast weten hoe je je kunt aanmelden.