You are here:

Alternatieven voor de open dagen van Curio steenspil

De open dagen in januari 2021 gaan helaas niet door. Gelukkig zijn er volop andere manieren om kennis te maken met Curio steenspil. Maak een interactieve rondleiding door onze school en bekijk de digitale voorlichtingspresentatie. Ouders kunnen op 1 februari digitaal aanschuiven bij de liveshow Curio steenspil Talk. Kom je liever naar school? Groep 8-leerlingen kunnen een vip-rondleiding aanvragen of zichzelf aanmelden voor Kom proeven en beleven. Genoeg opties dus om te ontdekken hoe het er op onze school aan toegaat.

Curio steenspil Talk (online)

Op maandag 1 februari organiseren we Curio steenspil Talk. Ouders en verzorgers zijn van 19.30 uur tot 20.15 uur van harte welkom bij dit interactieve webinar. Tijdens deze talkshow komen verschillende docenten aan het woord. Maak kennis met het onderwijs van Curio steenspil: de begeleiding, onze leerroutes, maatwerk onderwijs en meer. Ook zit er een webteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Heb je je eerder al aangemeld voor een van onze kennismakingsactiviteiten, (bijvoorbeeld voor de vp-rondleiding, Kom proeven en beleven of de interactieve rondleiding) dan ontvang je eind januari een link voor deelname in je mailbox. 

Wandel door de school met de interactieve rondleiding (online)

De interactieve rondleiding is de ideale manier om vanuit huis onze school beter te leren kennen. Je ziet hoe het eraan toegaat op Curio steenspil. Wandel binnen bij de lessen en schuif aan tijdens de pauze. Ontdek hoe wij onderwijs op maat geven en wat de populaire leerroute sport en veiligheid inhoudt. Ook hoor je wat de ondersteunings- en leerjaarcoördinator voor jou kan betekenen. Kies wat je wilt zien, of bekijk alles.

Bekijk de voorlichtingspresentatie (online)

Om je een goed beeld te geven van Curio steenspil, hebben we een voorlichtingspresentatie opgenomen. In 15 minuten maak je kennis met ons onderwijs, onze activiteiten en zie je alvast wat meer van de school. Vraag de voorlichtingspresentatie aan via onderstaande link. Binnen enkele minuten ontvang je 'm in je mailbox.

Vraag een vip-rondleiding aan (op school)

Een vip-rondleiding is de ideale manier om onze school nóg beter te leren kennen. Tijdens de persoonlijke rondleiding door de school krijg je een antwoord op al je vragen. Vanwege de coronamaatregelen kan er momenteel één ouder/verzorger meekomen. De vip-rondleiding is speciaal voor groep 8-leerlingen.

Kom proeven en beleven (op school)

Kom samen met een vriendje of vriendinnetje een middag kennismaken met Curio steenspil. Je kunt zien en beleven hoe het er op onze school aan toegaat. Volg mini-lessen en ontdek onze leerroutes. Misschien ontmoet je ook wel je toekomstige klasgenoten. Natuurlijk helemaal coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen. 

Kom proeven en beleven XXL

Meld je aan voor Kom proeven en beleven XXL. Een speciale editie van ons populaire event. Je volgt verschillende mini-lessen en ontdekt zo de school en ons onderwijs. Je maakt kennis met een AVO-vak (bijvoorbeeld Nederlands, wiskunde of geschiedenis) en al onze leerroutes(Techniek, Groen, Zorg en Welzijn en Sport en Veiligheid, Economie en Ondernemen, Kunst en Cultuur). In de verschillende lokalen zal er ook aandacht zijn voor de Steenspil-klassen van de onderbouw. Dit event is speciaal voor groep 7 en 8-leerlingen. Vanwege de coronamaatregelen kunnen ouders helaas niet meekomen. 

Kom proeven en beleven XXL vindt plaats op zaterdag 30 januari. We beginnen om 09.30 uur en er zijn verschillende tijdsloten waarvoor je je kunt inschrijven. Tussen ieder tijdslot zit steeds 20 minuten. Per tijdslot kunnen twaalf leerlingen zich aanmelden. Reserveer dus snel je plekje, want vol=vol. Het programma duurt ongeveer 2 uur. 

Kom proeven en beleven XXL kan vanwege de verlengde lockdown helaas niet doorgaan. Iedereen die zich al heeft ingeschreven, ontvangt binnenkort een mail met alternatieven. 

Download de brochure

In de schoolbrochure lees je alles over ons onderwijs en de voordelen van onze school. Je ontvangt de brochure per mail. Wil je 'm ook graag kosteloos thuis ontvangen? Geen probleem. Dat kun je aangeven in het formulier. 

Meer informatie over laptophuur of -koop

Op onze school gebruiken we laptops. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een geschikte laptop, maar je kunt ook kijken bij The Rent Company. Daar kun je een laptop huren voor een vast bedrag per maand, of kopen. Ze zetten er de goede software op en de laptop is meteen verzekerd.